Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Academie de vara IT, la Braila

Teatrul "Maria Filotti", sala de conferinte, va gazdui in perioada 26 - 31 august cea de-a patra editie a Academiei de vara Forum IT, desfasurata sub sloganul "IT Based Education vs. Cyber Threats". Marti, 26 august, de la ora 16.00, se vor deschide oficial lucrarile evenimentului. Vor participa peste 200 de studenti, elevi de liceu si absolventi din sfera IT&C, care se vor intilni cu experti din domeniul tehnologiei informatiei si comunicatiilor de la institutii de educatie prestigioase si companii de renume atit din tara, cit si din strainatate. Tinerii vor afla care sint noile tendinte in domeniu, stadiul tehnologiei si ce urmeaza sa apara pe piata in urmatorul interval de timp. In acelasi timp, companiile vor putea identifica cei mai pregatiti tineri din domeniu.
Tabara "Forum IT" a fost lansata in vara anului 2005, ca eveniment de educatie non-formala, din dorinta de a valoriza timpul liber din vacanta elevilor si studentilor. Anul trecut, in tabara au fost specialisti din Australia, Olanda si SUA. Aceasta actiune beneficiaza, incepind cu a treia editie, de unul dintre programele create de participantii talentati, fiind tansmisa integral, live pe internet, la o calitate net superioara solutiilor existente pe plan international. Adresa la care se va putea urmari este: http://www.forumit.ro
In cele patru zile de prezentari si cercetari se va discuta despre companiile Microsoft, Intel, Asus, platforma web gratuita PHP-Fusion si sistemul Linux. In ultima zi, duminica 31 august, vor fi premiati participantii Academiei de vara Forum IT 2008 de catre Asociatia Forum IT si Comisia Nationala a Romaniei pentru UNESCO. De asemenea, se vor desemna: cistigatorul concursului "Fotograful Forum IT", cel mai interesant blog/site pentru tematica "Jurnal de tabara" si se va premia cistigatorul concursului "ITCreativ".
Evenimentul este organizat de Asociatia "Forum IT", Ministerul Comunicatiilor, Autoritatea Nationala pentru Tineret si Primaria Braila.
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii