Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

7 lucruri de care aveți nevoie pentru a munci eficient de acasă

Unul din cele două scenarii care pot avea loc atunci când începeți să configurați un birou în casa dvs. este să subestimați lucrurile de care veți avea nevoie pentru a vă pune biroul în funcțiune. Celălalt scenariu e să le supraestimați. În ambele cazuri, vă veți dori să vă fi organizat din timp.

Sigur, toată lumea se gândește la laptop, calculator sau stație de lucru și chiar și la tastatură sau birou - lucrurile de bază și cel mai des folosite în orice spațiu de muncă. Dar nu toată lumea realizează cât de mult pot contribui celelalte lucruri, mai mici și mai puțin esențiale, la bunăstarea de zi cu zi.

Iată care sunt accesoriile, mai mult sau mai puțin indispensabile, pe care noi le folosim pentru a rămâne concentrați și confortabili la locul de muncă.

Un mouse wireless Un mouse fără fir vă eliberează din spațiul de pe birou, este ergonomic și mult mai simplu de folosit. Unele modele rezistă chiar și până la 70h cu o singură încărcare.

Un stand de Apple Watch Dacă stați acasă sau la birou, este probabil să nu aveți nevoie să purtați un Apple Watch la mână. Aici intervin standurile de birou, special concepute pentru acest dispozitiv. Apple Watch vine cu un cablu de încărcător magnetic în cutie, dar există o mulțime de produse alternative excelente care încarcă smartwatch-ul cu ceva mai multă funcționalitate și stil. Unul din modelele disponibile este realizat pentru a arăta ca un monitor clasic pentru Mac și are chiar și o decupare pentru încărcător și cablul USB.

Un scaun bun Un scaun ergonomic nu vă va provoca dureri de spate și este una dintre cele mai importante componente ale oricărui birou. Aveți grijă să selectați și să investiți într-unul bun. Ergonomia și confortul contează, deci asigurați-vă că testați scaunul înainte de a face o achiziție.

Ochelari de calculator Chiar dacă nu aveți nevoie de ochelari de vedere, a purta o pereche de ochelari de lumină albastră când lucrați zile lungi sau noaptea vă va ajuta să nu vă dați peste cap somnul, sau ritmul circadian. Acești ochelari sunt, de asemenea, și o pauză binevenită de la expunerea directă la dispozitivele dvs.

O cană termoizolantă cu funcție de încălzire Dacă sunteți genul de persoană care face cafea sau ceai și uită de ele până când se răcesc, a avea o cană inteligentă care vine cu o funcție de încălzire vă va schimba viața.

Un monitor Cu siguranță veți avea nevoie de un monitor dacă aveți un computer desktop, dar poate fi de asemenea util - mai ales pentru durerile cervicale - să conectați unul la laptop. Ați putea lua în considerare și monitoare duale, în funcție de tipul de munca pe care o faceți.

O imprimantă sau multifuncțională În funcție de natura afacerii dvs. și mai ales dacă obișnuiați să lucrați într-un birou fără prea multă hârtie, este posibil să credeți că vă puteți descurca fără a avea o imprimantă. Credeți-ne, vor fi multe ocazii în care vă veți dori să fi avut una la dispoziție pentru a printa contracte, a scana sau face copii. Luați în considerare o multifuncțională care poate gestiona toate aceste sarcini.Categorie articol: 

Comentarii