Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

16 şoferi au rămas fără permis la Podul Vulpea

conducătorii auto nu au respectat semnificaţia semaforului electric şi au trecut pe culoarea roşie • numai că poliţiştii au fost pe fază

 

În această săptămână, poliţiştii au acţionat în zona Podului de la Vulpea, pe DN 2B. Mai mulţi şoferi care nu au respectat culoarea semaforului electric au încasat amenzi şi au rămas fără permis.

Astfel, în zilele de 10 şi 11 iunie, poliţiştii din cadrul Serviciului Rutier au acţionat pe Şoseaua de Centură a Municipiului Brăila, în zona Podului Vulpea, pentru prevenirea producerii accidentelor de circulaţie. Au fost vizaţi conducătorii auto care nu respectă regulile privind depăşirea şi semnificaţia culorii roşii a semaforului electric. “În urma activităţilor, au fost constatate 23 de abateri la regimul rutier pentru care au fost aplicate sancţiuni contravenţionale, în valoare totală de peste 13.000 lei. Ca măsură complementară, poliţiştii au retras 16 permise de conducere”, a precizat insp. Laura Belciugan, purtător de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Brăila.
Categorie articol: 

Comentarii