Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

1.570 de braileni nu au intrat in posesia cupoanelor de pensie

Casa Judeteana de Pensii Braila a comunicat ca un numar de 1570 de virstnici nu au intrat in posesia cupoanelor de pensie. Este vorba despre acea categorie de persoane care isi primesc drepturile banesti lunare in cont la CEC si la Banc Post.
Incepind din aceasta toamna, brailenii care-si incaseaza pensiile de la aceste doua institutii bancare primesc cupoanele mov de la Posta. In cazul in care nu reusesc sa le ridice nici de la factorii postali, nici de la oficiile postale, documentele ajung la Casa Judeteana de Pensii. "Avem 1570 de returnari. O parte dintre pensionarii care au venit au spus ca au fost acasa, fiind chiar imobilizati la pat si nu aveau cum sa nu auda cind vine factorul postal. Acest lucru ne face sa credem ca postasii nu ajung la persoanele in cauza. Daca virstnicii vin si isi ridica documentele, nu e nici o problema. Daca nu si le ridica, insa, timp de 3 luni nici de la institutia noastra, trebuie sa le sistam pensiile", a precizat Sorin Enache, director executiv al CJP-Braila.
Pensionarii care se afla in aceasta situatie se pot prezenta la CJP, cu buletinele de identitate, de luni pina joi, la Oficiul Plati Pensii nr. 110 (et. 1), intre orele 8.30-12.30, pentru a-si ridica documentele.
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii