Mergi la conţinutul principal

”Merțan” cu roțile-n sus. Șoferița, începătoare

* azi-dimineață, în timp ce se deplasa pe raza orașului Ianca, femeia a scăpat volanul de sub control, a lovit un autoturism parcat și s-a răsturnat * conducătoarea auto avea permis din luna martie

 

Un autoturism marca Mercedes s-a răsturnat pe raza orașului Ianca, asta după ce a lovit un autoturism parcat. La volan se afla o șoferiță începătoare, care nu a mai putut stăpâni volanul. Ea a ajuns la spital.

Potrivit polițișilor, la ora 8.30, Poliția Ianca a fost sesizată prin apel 112 de un participant la trafic despre un eveniment rutier produs în orașul Ianca, pe strada Primăverii, soldat cu o victimă. În urma cercetărilor s-a stabilit faptul că, o femeie de 37 de ani, din sat Perișoru, se deplasa cu auto Mercedes pe raza orașului Ianca, dinspre DN 2C spre calea ferată. Din lipsă de experiență în conducere, șoferița, care avea permis din luna martie 2018, a scăpat autoturismul de sub control, a efectuat mai multe viraje în mers, a lovit o mașină staționată, apoi s-a răsturnat pe partea carosabilă. A rezultat rănirea conducătoarei auto, care a fost transportată la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale. Polițiștii au întocmit în cauză dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 
 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro