Mergi la conţinutul principal

”Cârpeli” și ”plesneli” în zona Hristo Botev

• într-una dintre cele mai frecventate zone ale municipiului s-au rezolvat unele probleme, vechi de zeci de ani, dar au apărut altele, mai proaspete

 

În zona pieațetei Hristo Botev, în plin ”buric al târgului”, la interesecția bulevardului Independenței cu strada 1 Decembrie 1918, situația parcă s-a mai ”luminat” un pic, după ce a dispărut acel pupitru abandonat și legat cu lanțul de un pom, care s-a aflat acolo timp de vreo 15 ani și mai bine, de când se juca la Bingo. S-a rezolvat, de asemenea, și situația căminului de vizitare care a fost și el, ani de zile, plin de gunoaie și astupat cu o anvelopă auto. Dar, ca în povestea aceea cu ”cârpești aici, se rupe în altă parte”, zona Hristo Botev este acum făcută de râs de ceea ce se întâmplă în preajma mini-artezianei de lângă stația de taxi. Acolo, năravurile din fire (spartul semințelor, aruncatul peturilor, ambalajelor, chiștoacele etc) ale unor indigeni au mai fost, din când în când, dejucate de Poliția Locală. Au apărut însă alte nereguli: două bănci au fost smulse din asfalt, una ajungând în apropierea taxiurilor, iar alte două bănci așteaptă să fie vopsite și să li se completeze blaturile completate. La vreo 100 de metri distanță, spre strada Rahovei, un coș de gunoi (asemeni multora din oraș), a devenit nefuncțional din cauza fundului distrus de intemperii și gunoaie (tizicului) depuse în timp, care au accentuat fenomenul de ruginire.

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 
 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro