Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

“Victoria Traian se înscrie, joi, în Liga a III-a”

• spune primarul Nicuşor Abăseacă • sâmbătă, 15 iulie, are loc reunirea lotului • şi tot sâmbătă, Victoria Traian va susţine un meci amical

 

După ce a promovat en fanfare în Liga a III-a, Victoria Traian se înscrie oficial, joi, în acest eşalon fotbalistic. Mare susţinător al sportului şi al fotbalului în mod special, primarul comunei Traian, Nicuşor Abăseacă a declarat, luni, pentru cotidianul “Obiectiv Vocea Brăilei” că a analizat tot ce înseamnă participarea echipei în Liga a III-a şi că va găsi mijloacele legale de susţinere a acesteia în eşalonul în care a promovat.

“Joi ne înscriem în Liga a III-a şi, tot atunci, vom discuta cu cei abilitaţi de la FRF să aflăm care sunt condiţiile impuse de regulament ca baza noastră sportivă să fie omologată pentru acest eşalon. Eu am spus încă de la început, dacă promovăm, vom juca la Traian şi nu mi-am schimbat părerea. Vom stabili priorităţile, vom angaja o firmă şi, în două trei săptămâni, vom pune la punct baza sportivă, aşa cum cere regulamentul. Nu vreau să avem emoţii la omologarea stadionului şi a anexelor”, a declarat Nicuşor Abăseacă, primarul comunei Traian.

Sursa citată a mai adăugat că lotul se va reuni sâmbătă, 15 iulie, şi, tot atunci, echipa va susţine un meci amical, dar a vorbit şi despre câteva transferuri, imperios necesare, pentru întărirea lotului.

“Sâmbătă va avea loc reunirea lotului în vederea începerii pregătirilor pentru sezonul 2017-2018. Şi vom începe cu un meci amical. Am dicutat cu staff-ul tehnic şi probabil că fie sâmbătă, fie la începutul săptămânii viitoare vom aduce şi întăriri la echipă, dar aceasta va fi obligaţia antrenorului principal. Eu mă voi ocupa numai de capitolul financiar, să găsesc sponsori ca echipa să aibă stabilitate financiară”, a mai spus Nicuşor Abăseacă.
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii