Mergi la conţinutul principal
Mesajul Primarului

“Teatrul este o minunată și convingătoare tribună de dialog între artiști și spectatori”

* sunt cuvintele lui Marian Dragomir înainte de deschiderea Festivalului  Internațional de Teatru * primarul urează tuturor celor care iubesc teatrul “bună dispoziție și impresii de neuitat!”

 

Cultura și arta au menirea și puterea de a evoca momente, evenimente, personalități și mesaje transmise de creatorii de frumos, iar teatrul este o minunată și convingătoare tribună de dialog între artiști și spectatori.
Întotdeauna am afirmat c
ă evenimentele culturale și în mod special Festivalul Internațional de Teatru și Arte Performative, dovedesc importanța pe care Primăria Municipiului Brăila o acordă culturii în strategia sa de a oferi brăilenilor acel suport cultural și divertisment necesar unui oraș cosmopolit.   
Edi
ția din acest an este gândită ca un maraton cultural dedicat publicului brăilean, susținut de teatre cunoscute din întreaga țară, din București, Suceava, Bacău, Constanța, Arad, Galați, Ploiești, Sfântu Gheorghe, o Companie de teatru-dans din Ungaria, concert în aer liber, întâlniri cu publicul, expoziție tematică în Holul Monumental, dar și proiecție de film.
Am certitudinea c
ă actualul Festival Internațional de Teatru și Arte Performative Brăila va oferi participanților și spectatorilor multă bucurie și satisfacție pentru că ediția din acest an este o combinare perfectă între teatru, expoziții, spectacole și muzică și reprezintă o oportunitate de a învăța și de a oferi în același timp.
În acest an, festivalul g
ăzduiește spectacole de comedie, de dans și muzicale, clasice și dramatice, dar și concerte însumând 19 reprezentații în 3 săli de spectacole și în aer liber, pe parcursul a 9 zile de sărbătoare.
Felicit echipa Teatrului “Maria Filotti”
și le doresc tuturor participanților mult succes, împliniri personale și profesionale! Iar iubitorilor de artă - bună dispoziție și impresii de neuitat!

Cu prietenie,
Dragomir Viorel Marian
Primarul Municipiului Brăila

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 
 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro