Mergi la conţinutul principal

“Steluțele Dunărene” și “Dance World”, Premiul I la “Mamaia Copiilor”

* micii artiști coordonați de profesor Liliana Toader au evoluat la Festivalul de la Mamaia din acest an alături de prietenii lor de la "Dance World" cu momentul artistic “La Șezătoare”

 

 

La cea de a 18-a ediție a  Festivalului Național Mamaia Copiilor, 2018, Premiul I, secțiunea show, a fost acordat momentului artistic “La Șezătoare”, realizat de “Steluțele Dunărene” din Brăila și “Dance World”. Copiii coordonați de profesor Liliana Toader, câștigători ai mai multor concursuri și festivaluri de gen, au evoluat la Festivalul de la Mamaia din acest an alături de prietenii lor de la "Dance World" într-o formulă de excepție, încântând atât publicul spectator, cât și juriul, format din nume sonore ale muzicii românești. 

Muzica spectacolului “La Șezătoare” este semnată de Claudiu Bulete, pe un text de Daniel Budeanu, având ca orchestratori pe Claudiu Bulete și Cristi Năstase, coregrafia profesor Alina Cimpoieru.

O adevărată rampă de lansare pentru tinerele talente, Festivalul Mamaia Copiilor reunește an de an sute de copii, iar la finalul competiției, rămân pe podiumul câștigătorilor cei mai buni dintre cei buni. La ediția din acest an, soliștii grupului “Steluțe Dunărene”, copii cu vârste cuprinse între 6 și 13 ani, au reușit să câștige Premiul I la secțiunea show, împreună cu dansatorii de la  Dance World. Cele unsprezece “Steluțe” câștigătoare sunt: Valentina Enea, Ionela Dudu, Daria Vasile, Mariana Albu, Mario Costache, Cezar Dorobanțu, Julia Stan, Natalia Lungu, Lavinia Viktorov, Melina Tache și Andra Pucheanu.

Despre performanțele acestor copii, profesorul coordonator Liliana Toader ne-a spus: "Copiii din grupul «Steluțe Dunărene», cât și cei de la «Dance World» s-au mobilizat, au repetat, au muncit foarte mult pentru acest rezultat. Festivalul «Mamaia Copiilor» a reunit câteva sute de copii, dar în concurs au rămas cei mai buni. Juriul a fost format din oameni de specialitate, iar organizatorii au fost atenți la toate detaliile, s-au ocupat să ne ofere cele mai bune condiții, pe toată durata festivalului".

De aceeași părere este și coregraful Alina Cimpoieru, care a subliniat implicarea organizatorilor, a Primăriei din localitate, cât și a Televiziunii Române, care a mediatizat acest eveniment cultural: “A fost o ediție mult mai reușită, iar acest lucru se datorează și Primăriei și TVR, pentru că oamenii aflați la Mamaia se opreau și ne urmăreau. Ne bucurăm că ne-am putut păstra eticheta, Locul l, și sperăm ca anul viitor să concurăm în aceeași formulă”.

 

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 
 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro