Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

“Special Friends”, locul al doilea la “Cupa Danubius”

• la competiţie au participat 15 dintre cluburile fruntaşe ale sportului paralimpic român • brăilenii au obţinut 28 de medalii, dintre care 13 aur, 9 argint şi 6 de bronz

 

Sportivii de la “Special Friends” Brăila formează întotdeuna o echipă puternică la toate competiţiile la care participă, iar confirmarea a venit de curând, la Galaţi, la cea de-a 27-a ediţie a Cupei “Danubius”, competiţie la care au participat cluburi fruntaşe ale sportului paralimpic român. În cadrul acestui eveniment sportiv s-a concurat la opt discipline sportive: atletism 100 m, 200 m, aruncarea suliţei, aruncarea greutăţii, tenis de masă, individual şi pe echipe, powerlifting şi pescuit sportiv.

La competiţia care a avut loc în perioada 15 -19 mai, A.C.S.P.D.F “Special Friends” Brăila s-a clasat pe locul al 2-lea cu 272 de puncte, din 15 cluburi participante.

Clubul brăilean a aliniat la start 8 sportivi şi anume Valentina Bărzoiu, Emilia Constantin, Vasilica Zamfir, Dragu Gheorghe, Ştefan Leocă, Daniel Macioc, Nicolas Nicola şi Mihai Sorescu, iar rezultatul a fost unul foarte bun, 28 de medalii, dintre care 13 aur, 9 argint şi 6 de bronz. 

Vasilica Zamfir a câştigat patru probe la clasa 5. Brăileanca s-a impus la tenis de masă la individual şi la dublu, la aruncarea greutăţii şi aruncarea suliţei, iar la powerlifting s-a clasat pe locul al treilea. Ştefan Leocă, la clasa 6, a bifat două locuri întâi, la tenis de masă la dublu şi la alergare pe distanţa de 100 m şi de două ori a încheiat concursul pe locul al doilea, la aruncarea greutăţii şi a suliţei. La aceeaşi secţiune, Daniel Macioc a obţinut locul al doilea la tenis de masă la dublu şi poziţia a treia la aruncarea suliţei. Nicolas Nicola, la clasa 6, a câştigat probele de 100 şi 200 m şi s-a clasat de trei ori pe poziţia a doua, la tenis de masă la dublu, la aruncarea greutăţii şi a suliţei.

La clasa 8, Emilia Constantin a câştigat cinci probe, tenis de masă individual, 100 şi 200 m, aruncarea greutăţii şi a suliţei dar şi-a mai trecut în cont şi un loc doi la tenis de masă, la dublu. La clasa 9, Dragu Gheorghe s-a clasat de trei ori pe locul al treilea, la  tenis de masă la dublu, la aruncarea greutăţii şi a suliţei, iar Mihai Sorescu a bifat două locuri doi, la 100 şi 200 m şi un loc trei la tenis de masă, la dublu.

 
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii