Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

“Rapsodie în doi” pentru publicul brăilean

• spectacolul se joacă sâmbătă, 12 septembrie, de la ora 20.30, pe scena exterioară a Teatrului „Maria Filotti”, amenajată pe strada Mihai Eminescu, la intersecţie cu strada Mihail Sebastian, în parcarea Poliţiei

 

Sâmbătă, 12 septembrie, de la ora 20.30, pe scena exterioară a Teatrului „Maria Filotti”, amenajată pe strada Mihai Eminescu, la intersecţie cu strada Mihail Sebastian, în parcarea Poliţiei, va avea loc spectacolul “RAPSODIE ÎN DOI”. Cea de-a doua premieră din proiectul Teatrului „Maria Filotti”, TMF ESTIVAL, este compusă din textele “Frumos e în septembrie la Veneţia” de Teodor Mazilu şi un colaj de cinci scene din faimoasa comedie a aceluiaşi autor, “Proştii sub clar de lună”.

Distribuţia acestui spectacol, în ordinea intrării în scenă, este următoarea: Liviu Pintileasa, Ramona Gîngă, Emilian Oprea, Mihaela Trofimov, Corina Borş, Silviu Debu şi Narcisa Novac.

“RAPSODIE IN DOI “ este o creaţie colectivă a trupei de actori coordonată regizoral şi scenografic de Lucian Sabados, managerul Teatrului brăilean, pe muzica originală interpretată live de Cornel Cristei la pian şi actriţa Wanessa Radu - voce, iar scenografia este semnată de Carmen Rus şi Mariana Bogdan.
Categorie articol: 

Comentarii