Mergi la conţinutul principal

“Merităm cele trei puncte, fetele au luptat până la final, au jucat cu inima și sunt foarte mândru și fericit”

* a declarat Neven Hrupec după ce HC Dunărea Brăila a câștigat cu 26-24 partida cu Gloria Bistrița-Năsăud

 

HC Dunărea a reușit săștige cu 26-24, după ce la pauză a avut patru goluri avans, 15-11, partida cu Gloria Bistrița-Năsăud, un scor care nu reflectă realitatea din teren, pentru că echipa brăileană a controlat autoritar meciul pe tot parcursul său. Neven Hrupec a reușit să le capaciteze la maximum pe elevele sale, după o deplasare obositoare la Cisnădie. Iar handbalistele echipei brăilene și-au surprins adversarele cu o apărare fermă și cu o circulație rapidă pe semicercul advers. Extrema Araujo a făcut cel mai bun meci al său de când a venit la Brăila și de departe a fost cea mai bună handbalistă a echipei gazdă, Pessoa a închis poarta, iar brăileanca Mirabela Coteț a avut o prestație îmbucurătoare.

Rodrigues a deschis scorul, iar în minutul 6, după golul marcat de Araujo, HC Dunărea conducea cu 4-2.  Din minutul 10 și până în minutul 17, HC Dunărea a înscris de șase ori, nu a primit gol, astfel că în acel moment formația de la Dunăre conducea cu 11-5. Formația pregătită de Neven Hrupec și-a păstrat patru lungimi avans până la pauză, 15-11.

HC Dunărea a evoluat cu aceeași precizie și în repriza a doua și s-a impus meritat, iar prin acest succes demonstrează că mai are de spus un cuvânt în acest campionat.

“Le felicit pe fetele mele pentru că pregătirea a fost foarte dură, în special pentru că, după meciul cu Cisnădie, am rămas fără încă o jucătoare, Amanda Kurtovic, și am schimbat sistemul cu o zi înainte de meci. Cred că merităm cele trei puncte pentru că fetele chiar au luptat până la final, au jucat cu inima și sunt foarte mândru și fericit”, a declarat Neven Hrupec, antrenorul principal HC Dunărea Brăila. 

“A fost un meci foarte greu, ne bucurăm că am luat aceste trei puncte și că am scăpat fără accidentări. Acesta este lucrul cel mai important. Deja ne gândim la următoarea etapă, sperăm să facem un meci foarte bun și să nu avem accidentări. Contează foarte mult. De la meciul trecut până la acesta s-a schimbat atitudinea noastră și am lucrat foarte mult la colaborarea între noi. De când am venit de la Cisnădie, am vorbit foarte mult, am comunicat și sperăm la cât mai multe victorii. Le transmit suporterilor să vină la fiecare meci, să nu ne lase la greu, este foarte importantă prezența celui de-al optulea jucător în sală. Mulțumim galeriei și suporterilor care ne-au fost alături la această partidă și îi îndemnăm să ofere în continuare sprijin echipei. Hai, Brăila!”, a spus după meci Mirabela Coteț, pivotul echipei HC Dunărea.

Pentru HC Dunărea au marcat Araujo 7 goluri, Tamires 7, Jacobsen 4, Rodrigues 3, Coteț 2, Sazdovska 2, Balog 1, iar pentru Gloria au înscris Bazaliu 6 goluri, Elisei 4, Rodriquez 4, Seraficeanu 3, Kovacevic 3, Trifunovic 1, Chintoan 1, Zulic 1, Moisă 1.

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 
 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro