Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

“Femeia la 30 de ani”

• lansarea cărţii semnată de Eveline Păuna va avea loc vineri, 8 noiembrie 2019, la Biblioteca Judeţeană “Panait Istrati”

 

Vineri, 8 noiembrie, de la ora 17.00, la Biblioteca Judeţeană “Panait Istrati” Brăila, sala “Fănuş Neagu”, va avea loc lansarea volumului “Femeia la 30 de ani” de Eveline Păuna, iar evenimentul va fi moderat de Dragoş Adrian Neagu, directorul instituţiei gazdă.

Cartea prezintă 30 de poveşti - emoţie care descriu sufletul femeii la 30 de ani în nuanţe fie de împlinire deplină, fie de căutare a sensului. Cititorii sunt invitaţi să descopere 30 de femei diferite, cu aspiraţii diferite, în contexte diferite de viaţă. De asemenea, poveştile pot descrie şi o singură femeie cu 30 de faţete ale personalităţii sale.

“Cartea este despre mine în aceeaşi măsură în care poate fi despre oricare femeie de 30 de ani. E o carte pentru femei, pe care este bine să o citească bărbaţii din vieţile lor!”, spune autoarea.

Eveline Păuna este jurnalist dedicat, în egală măsură, televiziunii, radioului, presei scrise şi on-line. Este posesoara mai multor premii care-i atestă profesionalismul în domeniile jurnalismului şi al PR-ului, iar ca scriitor, a publicat patru cărţi: “Să cultivăm recunoştinţa”, “Povestea unui jurnalist – Ion Marin”, “Marile Întâlniri – Nemuritorii” şi “Femeia la 30 de ani”.

 

 
Categorie articol: 

Comentarii