Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

“Everybody Knows”, un film de Oscar la cinematograful de artă Cinefeel Brăila

• premiera are loc astăzi, 8 februarie, de la orele 18.30 • biletul costă 15 lei/persoană

 

În fiecare vineri, brăilenii pasionaţi de film pot vedea la Cinefeel, singurul cinematograf de artă existent în Brăila, pelicule de calitate, apreciate de criticii internaţionali. Astăzi, 8 februarie, de la ora 18.30, la Cinefeel Brăila, în incinta Centrului de Creaţie din Piaţa Traian, nr. 2, etaj 1, poate fi văzut “Everybody Knows”, un film de Oscar cu Penélope Cruz si Javier Bardem, regizat de Asghar Farhadi.

„Noul film al regizorului explorează cu fler şi cu o nemiloasă eficienţă o rană nevindecată din sânul unei familii spaniole. Farhadi este un povestitor de o forţă copleşitoare”, notează prestigioasa publicaţie”The Guardian”.

“Everybody Knows” este un film care urmăreşte evenimente neaşteptate, exact ca atunci când revederile scot la iveală secrete tulburătoare. Este o poveste despre familie, secrete, obiceiuri, alegeri morale. Personajul principal, Laura (Penélope Cruz), călătoreşte din Buenos Aires, alături de copiii săi, către satul ei natal din Spania, situat pe domeniul unei podgorii spaniole, pentru a fi alături de sora sa la nunta acesteia. Aici îl reîntâlneşte pe Paco (Javier Bardem), un om drag şi important din tinereţea ei. Evenimente neaşteptate transformă însă această revedere într-o criză care scoate la suprafaţă un trecut al familiei despre care nimeni nu vorbeşte. Merită descoperită esenţa poveştii!

Filmul este cea mai nouă producţie distribuită de Independenţa Film în România.

Biletele costă 15 lei/persoană şi pot fi rezervate la numărul de telefon 0720.562.933. Pentru mai multe detalii despre Cinematograful de Artă Cinefeel poate fi consultată pagina de Facebook: https://www.facebook.com/CinefeelBraila/.
Categorie articol: 

Comentarii