Mergi la conţinutul principal

“De la Brăila, niciun jucător nu va pleca fără încuviinţarea clubului”

spune Valentin Avramescu, preşedintele CA al Daciei Unirea, după ce în presa centrală a apărut ştirea că Neagu a semnat cu FC Hermanstadt Sibiu, iar Puşcaşu ar fi în tratative cu Dunărea Călăraşi

 

Cu toate că jucătorii au contracte semnate cu Dacia Unirea până pe 30 iunie 2017, iar în fiecare contract există o clauză prin care clubul de fotbal brăilean poate prelungi această înţelegere pe încă un an, în presa naţională au apărut câteva informaţii că jucătorii clubului de la Dunăre au semnat deja cu alte echipe. Este vorba despre Cosmin Neagu despre care se spune în presa centrală că deja a bătut palma cu FC Hermanstadt Sibiu, iar în ziarele din Călăraşi se precizează că Andrei Puşcaşu este în negocieri cu Dunărea. În aceste condiţii preşedintele Consiliului de Administraţie al Daciei Unirea, Valentin Avramescu îi atenţionează pe cei care recurg la stfel de subterfugii şi negociază direct cu jucătorii că riscă sancţiuni din partea Federaţiei Române de Fotbal.

“Nu este în regulă cum procedează anumite cluburi din ţară la acest moment şi toată lumea trebuie să înţeleagă că de la Brăila niciun jucător nu va pleca liber de contract şi fără încuviinţarea clubului. Până la 30 iunie 2017, conform unei clauze din contract, Dacia Unirea poate prelungi unilateral contracul oricărui jucător. Aşa că până la acea dată cluburile care doresc jucători de la Brăila să trimită oferte în scris. Am văzut în presa centrală că Neagu a semnat cu FC Hermanstadt Sibiu, iar Puşcaşu ar fi în tratative cu Dunărea Călăraşi, ceea ce este ilegal, din punctul nostru de vedere. Rugăm toţi partenerii de întrecere să ne trateze cu maximum de respect şi mă refer în special la cei de la Sibiu, altfel ne vom adresa comisiilor pentru a se aplica sancţiunile prevăzute de regulament în astfel de cazuri. Să citescă regulamentele pentru că acestea se aplică pentru toată lumea şi pentru cei fără bani şi pentru cei cu bani”, atenţionează  Valentin Avramescu, preşedintele CA al Daciei Unirea.

Sursa citată a mai spus că în această săptămână Consiliul Director va analiza planurile de viitor ale clubului, precum şi situaţia fiecărui jucător în parte şi, de asemenea, conducerea clubului va purta discuţii cu reprezentanţii administraţiei locale despre aplicarea normelor ordonanţei de guvern privind finanţarea sportului.

“Jucătorii şi salariaţii să mai aibe puţină răbdare până ne clarificăm situaţia. Să nu creadă cei bogaţi, că noi nu suntem acoperiţi de regulament. Până la finalul acestei săptămâni, Consiliul Director va stabili planurile de viitor ale clubului Dacia Unirea, precum şi situaţia individuală a fiecărui jucător. De asemenea, vom avea întâlniri cu autorităţile locale pentru a vedea cum putem aplica ultima ordonanţă de guvern privind finanţarea sportului”, a mai spus Valentin Avramescu.

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 
 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro