Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

“De 2xMai sportiv”

• proiect realizat miercuri, 9 mai, de DJST Brăila cu prilejul Zilei Tineretului şi a Săptămânii Tineretului • “Astfel de acţiuni vor mai avea loc în următoarea perioadă”, promite Nicu Pascu, coordonatorul proiectului

 

Cu prilejul Zilei Tineretului şi a Săptămânii Tineretului, Direcţia Judeţeană pentru Sport şi Tineret (DJST) Brăila a organizat miercuri, 9 mai, un eveniment sportiv sub titulatura “De 2xMai sportiv”, care a cuprins un cros, precum şi meciuri de minifotbal, baschet şi fotbal tenis.

Crosul s-a desfăşurat, începând cu ora 15.00, în Parcul Monument, pe două categorii de vârstă, 12-14 ani şi 15-18 ani, băieţi şi fete, şi a aliniat la start în jur de 70 de elevi. Apoi evenimentele sportive  programate în cadrul acestui proiect au continuat la baza sportivă a DJST aflată, de asemenea, tot în Parcul Monument, până la ora 18.00. În jur de 90 de elevi de la şase şcoli, trei din oraş, mai precis de la Sf. Andrei, Mihail Sadoveanu şi Dimitrie Cantemir, şi trei din judeţ, de la Chiscani, Tichileşti şi Râmnicelu, au participat la meciurile de minifotbal, baschet şi fotbal tenis.

“Consider că acest proiect «De 2xMai sportiv», care face parte din calendarul DJST Brăila, şi-a atins scopul. A fost o atmosferă frumoasă atât la crosul tineretului cât şi la meciurile de fotbal sau baschet, la care au participat şase echipe mixte, băieţi şi fete. Meciurile la cele două discipline s-au desfăşurat concomitent la baza noastră, iar echipele care nu evoluau s-au întrecut într-o competiţie de fotbal tenis. S-au acordat medalii şi diplome iar la final, de comun acord, am stabilit ca astfel de acţiuni să mai aibă loc în următoarea perioadă”, ne-a declarat Nicu Pascu, cel care a coordonat acţiunile sportive din Parcul Monument.
Categorie articol: 

Comentarii