Mergi la conţinutul principal

“Arctic”, un thriller despre supravieţuire care-ţi dă fiori, la cinematograful de artă Cinefeel Brăila

• filmul va fi proiectat vineri, 28 Iunie, de la orele 18.30 • un bilet costă 15 lei/persoană

 

Lecţie de supravieţuire, “Arctic” reprezintă o abordare minimalistă a unei confruntări dintre om şi natură, păstrând, însă, toate ingredientele necesare acestui gen de filme: vreme ostilă, neşansă, tensiune. După prăbuşirea avionului pe care îl pilota, Overgård (Mads Mikkelsen) este, în sfârşit, pe punctul de a fi salvat. În urma încă unui tragic accident, însă, ocazia salvării este pierdută. Bărbatul trebuie acum să decidă dacă îşi va aştepta sfârşitul în adăpostul improvizat sau va încerca să se salveze pornind într-o cursă mortală prin necunoscutul îngheţat.

„Mikkelsen e perfect pentru rol, cu faţa tăbăcită şi absolut stoică, dar capabil să transmită toată frustrarea şi neliniştea faţă de situaţia în care se află”, s-a scris în cronica pulbicată de prestigiosul Washington Post.

„Arctic este o experienţă atât la nivel uman, cât şi cinematografic, Mikkelsen dând forţă imaginilor prin tăria sa constantă. Filmat într-un cadru care emană ostilitate, Arctic este asemenea unui labirint glacial cu un personaj principal prizonier al luptei cu el însuşi şi cu instinctul său de supravieţuire”, a scris şi publicaţia Mondociné.

Mads Mikkelsen este cel mai cunoscut actor danez, cu o carieră remarcabilă în cinematografia europeană, dar şi la Hollywood sau în televiziune. Talentul său actoricesc l-a făcut remarcat atât în drame premiate (a câştigat premiul pentru cel mai bun actor la Cannes pentru “The Hunt/ Vânătoarea”), cât şi în blockbustere (“Casino Royale”, “Rogue One – O poveste Star Wars”) sau seriale de mare succes (“Hannibal”).

Biletele la film pot fi rezervate la numărul de telefon 0720.562.933.

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 
 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro