Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

“Şi cine nu iubeşte?” la Teatrul “Maria Filotti”

• spectacolul se joacă în această seară, la Sala Mare, de la ora 19.00, şi îi are în distribuţie pe Vlad Zamfirescu, Nadiana Sălăgean şi Diana Roman

 

Astăzi, 21 mai, de la ora 19.00, la Sala Mare a Teatrului “Maria Filotti” se joacă  spectacolul “ŞI CINE NU IUBEŞTE?” organizat de P2P Theatre şi Vlad Zamfirescu. Un spectacol cu Vlad Zamfirescu, Nadiana Sălăgean şi Diana Roman, regie şi text Alexandru Popa.

Un bărbat, două femei, trei poveşti contemporane despre iubiri interzise, prietenii imposibile şi relaţii multiple. O comedie inteligentă, în care cuvintele spun mereu altceva, oamenii nu sunt deloc ceea ce par, iar iubirea nu mai e ce a fost.

“Alexandru Popa este un nume deja consacrat în perimetrul dramaturgiei contemporane. Regia îi aparţine, fapt ce subliniază adecvarea spectacolului la text şi deci omogenitatea viziunii! Pe toţi cei trei interpreţi îi cunosc extrem de bine şi pot afirma cu tărie că sunt super profesionişti, cu mare experienţă, dar şi un farmec special! Joacă împreună de o bună perioadă de timp, fapt ce dă spectacolului acurateţe şi limpezime! P2P Theatre este o «firmă» serioasă, nu face compromisuri şi nu promovează şuşele! Aşadar, dragi brăileni, vă invit personal la o lecţie de teatru contemporan, actual, incisiv, dar şi profund comic! Trei actori importanţi ai scenei bucureştene ne vor povesti ceva care este şi al nostru!”, subliniază Lucian Sabados, managerul Teatrului brăilean.
Categorie articol: 

Comentarii