Mergi la conţinutul principal

“Şi cine nu iubeşte?” la Teatrul “Maria Filotti”

• spectacolul se joacă în această seară, la Sala Mare, de la ora 19.00, şi îi are în distribuţie pe Vlad Zamfirescu, Nadiana Sălăgean şi Diana Roman

 

Astăzi, 21 mai, de la ora 19.00, la Sala Mare a Teatrului “Maria Filotti” se joacă  spectacolul “ŞI CINE NU IUBEŞTE?” organizat de P2P Theatre şi Vlad Zamfirescu. Un spectacol cu Vlad Zamfirescu, Nadiana Sălăgean şi Diana Roman, regie şi text Alexandru Popa.

Un bărbat, două femei, trei poveşti contemporane despre iubiri interzise, prietenii imposibile şi relaţii multiple. O comedie inteligentă, în care cuvintele spun mereu altceva, oamenii nu sunt deloc ceea ce par, iar iubirea nu mai e ce a fost.

“Alexandru Popa este un nume deja consacrat în perimetrul dramaturgiei contemporane. Regia îi aparţine, fapt ce subliniază adecvarea spectacolului la text şi deci omogenitatea viziunii! Pe toţi cei trei interpreţi îi cunosc extrem de bine şi pot afirma cu tărie că sunt super profesionişti, cu mare experienţă, dar şi un farmec special! Joacă împreună de o bună perioadă de timp, fapt ce dă spectacolului acurateţe şi limpezime! P2P Theatre este o «firmă» serioasă, nu face compromisuri şi nu promovează şuşele! Aşadar, dragi brăileni, vă invit personal la o lecţie de teatru contemporan, actual, incisiv, dar şi profund comic! Trei actori importanţi ai scenei bucureştene ne vor povesti ceva care este şi al nostru!”, subliniază Lucian Sabados, managerul Teatrului brăilean.

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 
 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro