Mergi la conţinutul principal

Țepar prin metoda ”accidentul”, prins de poliţiştii brăileni. A luat de la două victime zeci de mii de lei și bijuterii

* pe 14 iunie, Serviciul de Investigații Criminale a efectuat o percheziție la imobilul de pe raza municipiului Brăila, folosit fără forme legale de un barbat de 28 de ani, din Galați, bănuit pentru săvârșirea infracțiunii de înșelăciune * la data de 1 și 4 iunie, bărbatul ar fi înșelat prin metoda "accidentul" o femeie din comuna Viziru și una din Brăila, pe care le-a lăsat fără bani, bijuterii și card bancar * individul era urmărit pentru că a fost condamnat la o pedeapsă de 17 ani închisoare pentru tentativă la omor

 

 

 

Un gălățean care s-a mutat în Brăila a înșelat femei prin metoda ”Accidentul”, la începutul lunii iunie, iar acum polițiștii l-au săltat și l-au dus la sediul Poliției. Bărbatul a lăsat fără importante sume de bani, dar și fără bijuterii și un card bancar de pe care a extras bani, două brăilencele care au crezut minciunile cu falsul accident. S-a constatat că cel în cauză era dat în urmărire.

La data de 14 iunie, Serviciul de Investigații Criminale a efectuat o percheziție la imobilul de pe raza municipiului Brăila, folosit fără forme legale de un barbat, în vârstă de 28 de ani, din Galați, bănuit pentru săvârșirea infracțiunii de înșelăciune.

Astfel, acesta a fost identificat și condus la sediul Poliției pentru audieri. ”În fapt, la data de 1 și 4 iunie, bărbatul ar fi înșelat prin metoda «accidentul» o femeie de 73 de ani din comuna Viziru și o femeie 76 de ani, din Brăila, cu suma de 15.250 de lei, 3.000 de euro, bijuterii în valoare de 8.000 de lei și un card bancar de unde ar fi retras 5.000 de lei. În urma verificării în bazele de date, s-a stabilit faptul că bărbatul este urmărit la nivel național și internațional întrucat Tribunalul Galați a emis în luna martie 2023, pe numele acestuia un mandat de executare a pedepsei închisorii, fiind condamnat la o pedeapsă de 17 ani, 4 luni și 25 de zile pentru comiterea infracțiunii de tentativă la omor”, au transmis poliţiştii din cadrul Biroului de Presă al Inspectoratului de Poliție Județean Brăila.

Bărbatul în cauză a fost încarcerat în Penitenciarul de Maximă Siguranța Galați.

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 
 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro