Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Șoferul implicat în accidentul de pe Dorobanți, ajuns în comă la spital, a murit

* este vorba despre Cristian D., de 30 de ani, care conducea un Vokswagen Passat și a ajuns pe contrasens, intrând într-un microbuz * în urma evenimentului produs pe 20 ianuarie, șoferul a fost rănit grav și era deja în comă

 

 

Sfârșit tragic pentru tânărul de 30 de ani, Cristian D., asistent medical la Spitalul Județean Brăila, implicat într-un grav accident în urmă cu o săptămână și jumătate. Aflat la volanul unui Volkswagen Passat, brăileanul a pierdut controlul volanului şi a ajuns pe contrasens, intrând în coliziune cu un microbuz cu pasageri. Șoferul vinovat a fost rănit grav, ajungând în comă la Unitatea de Primire Urgențe.

 

Evenimentul s-a produs pe data de 20 ianuarie, în timp ce șoferul se deplasa cu autoturismul pe Dorobanţi, dinspre strada 1 Decembrie către strada G-ral Eremia Grigorescu (Gării). În curba de la intersecţia cu strada Dianei a pierdut controlul volanului şi a pătruns pe contrasens, intrând în coliziune frontală cu un microbuz cu pasageri, care venea de la Galaţi şi se îndrepta către Bucureşti. După de a fost stabilizat, bărbatul rănit a fost transferat la Spitalul Bagdasar – Arseni Bucureşti, medicii luptând să îi salveze viaţa. Din păcate, asistentul nu a putut fi salvat.
Categorie articol: 

Comentarii