Mergi la conţinutul principal

Șoferul găsit inconștient în mașină pe strada Cazasului consumase cocaină

* bărbatul de 38 de ani depistat inconștient în autoturismul oprit pe strada din cartier Lacu Dulce, a fost adus în starea de leșin de cocaină, după cum a arătat aparatul drugtest, potrivit unor surse judiciare

 

 

 

Consumul de cocaină l-a adus în stare de leșin pe șoferul de 38 de ani găsit în autotursmul parcat pe strada Cazasului, din cartier Lacu Dulce. Potrivit unor surse judiciare, în urma testării cu aparatul Drugtest, rezultatul a fost pozitiv la cocaină.

După cum v-am informat, în data de 8 noiembrie, polițiștii au fost anunțați prin 112 că într-o mașină oprită pe strada Cazasului din municipiu o persoană ar fi inconștientă. Polițiștii s-au deplasat la fața locului și au identificat la volan un bărbat de 38 de ani, din satul Baldovinești, precum și un tânăr, în vârstă de 19 ani, din satul Pietroiu, aflat pe locul din dreapta spate, ambii aflați în stare de inconștiență. A fost solicitată intervenția unui echipaj al Ambulanței la fața locului pentru acordarea de îngrijiri medicale, iar ulterior cele două persoane au fost transportate la spital.

Bărbatul în vârstă de 38 de ani a fost testat cu aparatul drugtest, rezultatul indicând consumul de substanțe psihoactive, fiindu-i recoltate mostre biologice la spital. Pe numele acestuia a fost întocmit dosar penal.

 

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 
 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro