Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Șoferițe amendate cu flori de polițiști

* astăzi, de 1 martie, polițiștii au ieșit în stradă și le-au spus ”Stop” brăilencelor aflate la volanul autoturismelor * au curs „amenzile”, șoferițele primind cu drag florile oferite de polițiști

 

 

Astăzi, polițiștii brăileni au avut o misiune de amploare în stradă, persoanele vizate fiind femeile aflate la volan. Zeci de autoturisme au fost oprite pe Calea Călărașilor, în fața Primăriei, dar și în zona sensului giratoriu de la Brăila Mall. Amenzile cu parfum de primăvară au curs, iar șoferițele au primit cu plăcere florile din partea polițiștilor, la care s-au adăugat și sfaturi pentru prevenirea accidentelor. ”Este un gest frumos din partea polițiștilor, ne bucurăm că ne oferă astăzi amenzi pe gustul nostru”, a declarat o tânără șoferiță.

Nu s-a acționat numai pe șosele, ci și la Spitalul Județean de Urgență Brăila, unde oamenii în uniformă au oferit un cadou de 1 Martie atât pacientelor, cât și personalului medical. Polițiștii au mers și la Brăila Mall și au oferit flori doamnelor și domnișoarelor aflate la cumpărături, precum și vânzătoarelor.

 

COAUTOR ARTICOL: Categorie articol: 

Comentarii