Mergi la conţinutul principal

Șofer prins sub influența unor droguri și cu un plic ce conținea un praf alb

* miercuri seara, polițiști din Făurei au oprit în trafic un brăilean de 31 de ani, care conducea un vehicul pe DN 2B, în afara localității Filipești, iar la testarea cu aparatul DrugTest acesta a ieșit pozitiv pentru o substanță

 

 

 

Pozitiv la aparatul Drugtest! În seara de 12 iulie, la ora 20:00, polițiști din cadrul Poliției Orașului Făurei au oprit în trafic un brăilean, în vârstă de 31 de ani, în timp ce conducea un vehicul pe DN 2B, în afara localității Filipești. ”Polițiștii au efectuat controlul autoturismului și al șoferului, asupra bărbatului, într-o borsetă, fiind găsit un plic ce conținea un praf de culoare albă, acesta fiind ridicat în vederea continuării cercetărilor. În acest context, șoferul a fost testat cu aparatul drugtest, rezultatul fiind pozitiv pentru o substanță, iar bărbatul a fost condus la spital pentru recoltarea de probe biologice”, au transmis polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Brăila.

În cursul zilei de miercuri, polițiștii brăileni au acționat pentru prevenirea faptelor ilegale și au intervenit la 44 de evenimente, 30 dintre acestea fiind sesizate prin apel de urgență112. Pentru neregulile constatate, polițiștii au aplicat 137 de sancțiuni contravenționale, în valoare totală de 124.710 lei. Polițiștii rutieri au reținut în vederea suspendării exercitării dreptului de a conduce opt permise de conducere și au retras șase certificate de înmatriculare.

 

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 
 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro