Mergi la conţinutul principal

Șofer cu dificultăți în vorbire, testat cu aparatul DrugTest. Acesta consumase substanțe psihoactive

* în noaptea de joi spre vineri, polițiști din Ianca au oprit în trafic un tânăr de 25 de ani, din Brăila, în timp ce conducea un autoturism, pe DN 2B * în urma controlului autovehicului, polițiștii au descoperit și ridicat din habitaclu un pachet de țigări în care se afla o rolă de foițe și un pachet de filtre cartonate * șoferul prezenta dificultăți în vorbire, a fost testat cu aparatul DrugTest, rezultatul indicând consumul de substanțe psihoactive

 

Șofer drogat, care abia mai putea vorbi, oprit din drum de polițiștii din Ianca.

În noaptea de 14 octombrie, în jurul orei 00:05, polițiști din cadrul Poliției Orașului Ianca au oprit în trafic un tânăr de 25 de ani, din Brăila, în timp ce conducea un autoturism pe DN 2B, pe raza orașului Ianca. „În urma controlului autovehicului, polițiștii au descoperit și ridicat din habitaclu, un pachet de țigări în care se afla o rolă de foițe și un pachet de filtre cartonate. Întrucât șoferul prezenta dificultăți în vorbire, a fost testat cu aparatul DrugTest, rezultatul indicând consumul de substanțe psihoactive, fiind condus la spital pentru recoltarea de mostre biologice”, au transmis polițiștii.

Pe numele acestuia a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influența substanțelor psihoactive.

Polițiștii brăileni vor continua aceste activități, deoarece scopul acestora îl reprezintă siguranța cetățenilor, astfel că se adresează rugămintea de a se respecta regulile de circulație. Șoferii sunt sfătuiți să nu consume alcool  sau substanțe interzise înainte de a se urca la volan, să nu se grăbească și să conducă prudent.

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 
 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro