Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Șofer blocat în trafic. Polițiștii i-au spus “Stop” dar el a băgat viteză

* în toiul nopții, un șofer băut și fără permis, din Stăncuța, a încercat să îi fenteze pe oamenii legii * i s-a făcut semnal de oprire, la intersecția DC 8 cu DE 584 - Trei Movile, însă șoferul și-a continuat drumul * el e fost blocat în dreptul Cabanei Stejarul

 

 

Un conducător auto a fost fugărit de polițiști și prins în zona Cabanei Stejarul, după ce a ignorat semnalele oamenilor legii. Cel aflat la volan, un tânăr din Stăncuța, avea ceva belele pe cap, de aceea a decis să bage viteză la vederea polițiștilor, în loc să oprească. Acum are și mai multe probleme.

Astfel, la data 14 iulie, ora 01.30, în timp ce se aflau pe DE 584, la intersecția cu DC 8 (Lasu Sărat - Chiscani) -  zona Trei Movile, polițiștii au efectuat un semnal regulamentar de oprire a unui autoturism. Șoferul acestuia nu s-a supus semnalelor de oprire și și-a continuat deplasarea, reușind să fie blocat pe DN 2B, în dreptul Cabanei Stejarul. Cu această ocazie s-a constatat faptul că la volanul acestuia se afla un tânăr, în vârstă de 20 de ani, din comuna Stăncuța, care nu posedă permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule. Și asta nu era singura problemă pe care o avea conducătorul auto. În urma testării cu aparatul etilotest s-a stabilit că se afla sub influența băuturilor alcoolice, rezultatul fiind de 0,61 mg/l alcool pur în aerul expirat. El a fost condus la spital, unde i s-au recoltat probe biologice de sânge, în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei. “Pe numele său a fost întocmit dosar penal și se continuă cercetările sub aspectul  săvârșirii infracțiunilor de conducere a unui vehicul pe drumurile publice fără permis și sub influența băuturilor alcoolice”, au precizat reprezentanții Inspectoratului de Poliție Județean Brăila.
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii