Mergi la conţinutul principal

Şoferul teribilist care a furat maşina mătuşii sale şi a gonit pe şosea, lovind maşina Poliţiei, este cercetat penal pentru furt și vătămare corporală din culpă. I-au fost prelevate probe de sânge pentru a se stabili dacă era băut sau drogat

* potrivit poliţiştilor, în continuare sunt efectuate cercetări în cadrul unor dosare penale întocmite sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de furt și vătămare corporală din culpă * se aşteaptă rezultatele probelor de sânge, pentru stabilirea unei posibile alcoolemii sau consumul vreunui drog

 

 

 

Poliţiştii continuă cercetările în cazul tânărului de 18 ani care a furat maşina mătuşii sale, a forţat filtrele de poliţie şi a lovit autospeciala de Poliţie. Tânărul este cercetat penal pentru furt și vătămare corporală din culpă. I-au fost prelevate probe de sânge pentru a se stabili dacă era băut sau drogat. „Din cauza leziunilor suferite, acesta nu a putut fi testat cu aparatul etilotest, fiindu-i recoltate mostre biologice la spital în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei și a prezentei substanțelor psihoactive în organism. În continuare sunt efectuate cercetări în cadrul unor dosare penale întocmite sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de furt și vătămare corporală din culpă”, sunt ultimele date transmise de reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie Judeţean Brăila.

După cum v-am informat, în seara de 23 noiembrie, în jurul orei 18:15, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Brăila au fost sesizați prin apel 112 de către o femeie cu privire la faptul că nepotul său de 18 ani, i-ar fi luat cheile de la mașină și ar fi plecat cu aceasta.Polițiștii au instituit de îndată filtre, în vederea localizării și opririi în trafic a tânărului în cauză.

 

La un pas de tragedie

Şoferii aflaţi în trafic au stat cu teamă, mai ales că şoferul teribilist gonea pe şosea şi nu a mai putut stăpâni volanul, ba chiar a intrat pe contrasens, încercând să scape de poliţiştii care îl urmăreau. A fost la un pas de a-i lovi chiar pe agenţii de poliţie.

Tânărul a fost localizat pe DE 584, pe raza localității Viziru, iar polițiștii instituiți în filtrele din localitatea Viziru și orașul Însurăței au efectuat semnalul regulamentar de oprire, însă tânărul și-a continuat deplasarea.

Filtrul instituit la intersecția DE 584 cu DN 21A, la intrarea în localitatea Bărăganu, a procedat la oprirea vehiculelor, iar tânărul văzând coloana de mașini, a pătruns pe sensul opus de mers, ar fi pierdut controlul asupra volanului și a lovit autospeciala de poliție ce era oprită în afara părții carosabile, pe sensul de mers Bărăganu-Brăila, colegii noștri reușind să se ferească la timp din calea vehiculului. În urma impactului, cele două autovehicule au ricoșat într-un stâlp, astfel fiind lovite și alte trei autoturisme”, au precizat poliţiştii după producerea evenimentului.

În urma evenimentului a rezultat vătămarea corporală a tânărului de 18 ani, care a fost preluat de un echipaj medical și transportat la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale.

După ce pe site-ul Debraila au apărut informații potrivit cărora polițiștii ar fi abuzat de mașinile aflate în trafic pentru a forma un baraj în fața autovehicului condus de tânărul urmărit, IPJ Brăila a transmis, destul de evaziv: La toate intervențiile noastre se analizează modul de acțiune, astfel încât intervențiile polițiștilor să fie realizate în mod optim”.

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 
 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro