Mergi la conţinutul principal

Şoferii ignoră semaforul în zona podului aflat în reabilitare de pe DN 2B. Peste 150 de permise reţinute

miercuri, poliţiştii de la Rutier au stat cu ochii pe şoferii aflaţi în trafic pe Centură - zona Poligonului Vulpea, mai mulţi şoferi fiind prinşi în timp ce forţau semaforul •  s-au constatat 44 de contravenţii, poliţiştii aplicând, în numai două ore, amenzi de aproape 16.000 lei, dintre care 25 pentru nerespectarea culorii roşii a semaforului • până acum, peste 150 de şoferi au fost lăsaţi fără permis

 

Ce contează că se efectuează lucrări la un pod pe DN 2B, pe Şoseaua de Centură - zona Vulpea, iar  acolo este pus şi un semafor, pentru a se preveni anumite accidente! Şoferii circulă haotic, fiecare după cum are chef. Culoarea roşie a semaforului nu îi opreşte din drum, semaforul fiind forţat de participanţii la trafic. Într-o singură zi, poliţiştii care au acţionat în zona respectivă, au amendat 44 de şoferi pentru nerespectarea culorii semaforului şi depăşirea neregulamentară. Până acum, după acţiunile poliţiştilor, peste 150 de şoferi au rămas fără permis, podul şi semaforul fiind vinovate.

Potrivit informaţiilor transmise de Inspectoratul de Poliţie Judeţean Brăila, poliţiştii brăileni acţionează frecvent pentru combaterea şi sancţionarea încălcării normelor rutiere de către şoferii care tranzitează DN 2B, în zona podului situat în apropierea intersecţiei cu şoseaua Buzăului, în special pentru depăşirea coloanei oprite la semafor şi nerespectarea culorii roşii a acestuia. 

În data de 25 iulie, în intervalul orar 10.00-12.00, poliţişti din cadrul Serviciului şi Biroului Rutier au organizat şi desfăşurat o acţiune pentru prevenirea şi combaterea nerespectării normelor legale pe linie rutieră, în zona podului aflat în reabilitare. Cu această ocazie poliţiştii au constatat 44 de contravenţii, aplicând sancţiuni în valoare totală de 15.840 lei, dintre care 25 pentru nerespectarea culorii roşii a semaforului, 16 pentru depăşirea coloanei oprite la semafor şi 3 pentru alte abateri. Ca măsură complementară, poliţiştii au reţinut în vederea suspendării permisele de conducere a 25 de conducători auto.

Atât poliţistii rutieri, cât şi cei de ordine publică, acţionează periodic în zona menţionată, până în prezent fiindu-le reţinute peste 150 de permise conducătorilor auto care nu au respectat culoarea roşie a semaforului şi au depăşit coloana oprită la semafor. Poliţiştii vor continua să acţioneze  în zonă! Aceştia atrag atenţia tuturor conducătorilor auto cu privire la importanţa respectării normelor rutiere, în vederea evitării unor accidente care ar putea fi tragice!”, au precizat reprezentanţii IPJ Brăila.

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 
 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro