Mergi la conţinutul principal

Şoferii şi motocicliştii, cu poliţiştii pe urme

în ultima săptămână, poliţiştii rutieri au constatat 484 de abateri la regimul rutier, astfel că au aplicat amenzi şi au reţinut 39 de permise • în weekend, poliţiştii au stat cu ochii pe motocicliştii care circulau pe Calea Călăraşilor

 

Acţiuni intense pe şosele, în ultima săptămână, pentru prevenirea accidentelor rutiere. Şoferii de autoturisme şi motocicliştii au avut parte de “întâlniri” cu poliţiştii, iar multe dintre acestea nu au fost chiar plăcute. S-au constatat aproape 500 de abateri de la regimul rutier, aproape 40 de şoferi fiind lăsaţi fără permis.

Potrivit informaţiilor transmise de Inspectoratul de Poliţie Judeţean Brăila, în perioada 24 – 30 septembrie, poliţiştii rutieri au acţionat pe arterele rutiere din municipiu şi judeţ. În urma activităţilor au fost constatate 484 de abateri la regimul rutier şi au fost reţinute în vederea suspendării exercitării dreptului de a conduce 39 de permise de conducere auto. De asemenea, pentru neregulile constatate la autovehicule, poliţiştii au retras 7 de certificate de înmatriculare.

În zilele de 28 şi 29 septembrie, poliţiştii rutieri au acţionat pe Calea Călăraşilor, din municipiu, şi pe DE 584 pentru prevenirea şi combaterea abaterilor săvârşite de conducătorii de motociclete şi autovehicule. Au fost oprite în trafic şi controlate 141 de autovehicule şi motociclete. Numai în cele două zile de weekend, poliţiştii au aplicat 93 de sancţiuni contravenţionale pentru încălcarea prevederilor OUG 195/2002 privind circulaţia pe drumurile publice.

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 
 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro