Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Şoferii şi motocicliştii, cu poliţiştii pe urme

în ultima săptămână, poliţiştii rutieri au constatat 484 de abateri la regimul rutier, astfel că au aplicat amenzi şi au reţinut 39 de permise • în weekend, poliţiştii au stat cu ochii pe motocicliştii care circulau pe Calea Călăraşilor

 

Acţiuni intense pe şosele, în ultima săptămână, pentru prevenirea accidentelor rutiere. Şoferii de autoturisme şi motocicliştii au avut parte de “întâlniri” cu poliţiştii, iar multe dintre acestea nu au fost chiar plăcute. S-au constatat aproape 500 de abateri de la regimul rutier, aproape 40 de şoferi fiind lăsaţi fără permis.

Potrivit informaţiilor transmise de Inspectoratul de Poliţie Judeţean Brăila, în perioada 24 – 30 septembrie, poliţiştii rutieri au acţionat pe arterele rutiere din municipiu şi judeţ. În urma activităţilor au fost constatate 484 de abateri la regimul rutier şi au fost reţinute în vederea suspendării exercitării dreptului de a conduce 39 de permise de conducere auto. De asemenea, pentru neregulile constatate la autovehicule, poliţiştii au retras 7 de certificate de înmatriculare.

În zilele de 28 şi 29 septembrie, poliţiştii rutieri au acţionat pe Calea Călăraşilor, din municipiu, şi pe DE 584 pentru prevenirea şi combaterea abaterilor săvârşite de conducătorii de motociclete şi autovehicule. Au fost oprite în trafic şi controlate 141 de autovehicule şi motociclete. Numai în cele două zile de weekend, poliţiştii au aplicat 93 de sancţiuni contravenţionale pentru încălcarea prevederilor OUG 195/2002 privind circulaţia pe drumurile publice.
Categorie articol: 

Comentarii