Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Şoferi băuţi, “mirosiţi” de poliţişti

mai mulţi conducători auto s-au cinstit cu alcool, aşa, ca la sfârşit de săptămână, numai că au “uitat” că nu au voie la volan •

 

Sâmbătă şi duminică, mai mulţi conducători auto au fost “mirosiţi” de poliţişti după ce s-au urcat băuţi la volan. În noaptea de sâmbătă spre duminică, în jurul orei 01.50, poliţişti din cadrul Poliţiei Oraşului Ianca l-au oprit în trafic pe un tânăr de 28 de ani, din oraşul Făurei, în timp ce conducea un vehicul “Renault” pe DN 2B. Şoferul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultând că avea în aerul expirat o concentraţie de 0,65 mg/l alcool, acesta fiind condus la spital pentru recoltarea unor probe biologice de sânge, în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei.

Duminică, la ora 18.00, poliţişti din cadrul Secţiei 3 Poliţie Rurală Făurei l-au oprit pentru control pe un tânăr de 28 de ani, din comuna Ulmu, în timp ce conducea un autoturism “Opel” pe raza localităţii de domiciliu. S-a constatat că tânărul nu deţine permis de conducere. Brăileanul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultând că avea în aerul expirat o concentraţie de 0,50 mg/l alcool, acesta fiind condus la spital pentru recoltarea unor probe biologice de sânge.

Sâmbătă, în jurul orei 19.40, poliţişti din cadrul Serviciului Rutier l-au oprit în trafic un tânăr şofer de 21 de ani, din comuna Viziru, în timp ce conducea o autoutilitară “Mercedes” pe DE 584. El a fost testat cu aparatul etilotest, rezultând că avea în aerul expirat o concentraţie de 0,43 mg/l alcool.

În toate cauzele s-a întocmit dosar penal pentru săvârşirea infracţiunii de conducere a unui vehicul pe drumurile publice sub influenţa alcoolului.
Categorie articol: 

Comentarii