Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Şoferi băuţi şi fără permis

un brăilean de 50 de ani circula cu autoturismul pe strada Apollo având o alcoolemie în aerul expirat de 0,68 mg/l • alţi doi şoferi au fost prinşi fără permis în localităţile Movila Miresii şi Plopu

 

Week-end cu ghinion pentru trei şoferi brăileni care s-au urcat la volan băuţi sau fără permis de conducere. Au primit “cadou” de la poliţişti dosare penale.

Duminică, la ora 14.40, poliţişti din cadrul Biroului Ordine Publică l-au oprit în trafic pentru control pe un bărbat de 50 de ani din Brăila, în timp ce conducea un autoturism pe strada Apollo. Şoferul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultând că avea în aerul expirat o îmbibaţie alcoolică de 0,68 mg/l, acesta fiind condus la spital pentru recoltarea unor probe biologice de sânge, în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei.

Sâmbătă, la ora 10.30, poliţişti din cadrul Secţiei 2 Poliţie Rurală Brăila l-au oprit în trafic, pe raza comunei Movila Miresii, pe un localnic de 41 de ani. În urma verificărilor efectuate, poliţiştii au constatat că acesta nu posedă permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

Tot sâmbătă, la ora 23.30, poliţişti din cadrul Poliţiei Oraşului Ianca l-au oprit în trafic, pe raza satului Plopu, pe un localnic de 27 de ani. Poliţiştii au constatat că nici acesta nu posedă permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

 
Categorie articol: 

Comentarii