Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Şofer fără permis prins la volanul unui TIR, în Zona Liberă Brăila

poliţiştii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Zona Liberă Brăila efectuează cercetări cu privire la un bărbat care conducea un ansamblu rutier, deşi avea dreptul de a conduce autovehicule suspendat

 

Poliţiştii de frontieră i-au încurcat planurile unui cetăţean care conducea un ansamblu rutier - TIR, în Zona Liberă Brăila. Acesta avea permisul suspendat.

Depistarea s-a făcut în data de 26 februarie 2020, în jurul orei 14.00. În Punctul de Trecere a Frontierei Zona Liberă Brăila - Inspectoratul Teritorial al Poliţiei de Frontieră Iaşi s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor de control, pe sensul de intrare, cetăţeanul român C.G., în vârstă de 47 de ani. Acesta conducea un ansamblu rutier format dintr-un cap tractor marca MAN şi o semiremorcă marca Schmitz. Şoferul era însoţit de proprietarul ansamblului rutier în cauză, cetăţeanul român, T.N., în vârstă de 49 de ani. “La efectuarea controlului, şoferul  nu a putut prezenta permisul de conducere, motiv pentru care poliţiştii de frontieră au efectuat verificări suplimentare, în urma cărora au constatat faptul că bărbatul are dreptul de a conduce autovehicule suspendat, ca urmare a săvârşirii unei abateri la regimul circulaţiei rutiere”, se arată în comunicatul transmis de la Poliţia de Frontieră.

Totodată, poliţiştii au constatat că ansamblul rutier în cauză, i-a fost încredinţat lui C.G. de proprietarul acestuia, T.N., deşi cunoştea faptul că acesta are dreptul de a conduce autovehicule suspendat.
Categorie articol: 

Comentarii