Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Şofer din Şuţeşti, băut şi fără permis, cu maşina în stâlp * joi noapte, un tânăr de 19 ani din Şuţeşti conducea autot

* joi noapte, un tânăr de 19 ani din Şuţeşti conducea autoturismul pe un drum comunal, pe raza satului  Târlele Filiu * el avea o alcoolemie 0,59 mg/l şi avea nici permis * şoferul s-a oprit cu maşina în stâlp

 

 

 

Un tânăr din Şuţeşti s-a oprit cu maşina în stâlp, după ce s-a urcat la volan deşi nu avea permis şi consumase alcool.

Joi seara, la ora 21:45, poliţişti din cadrul Poliţiei Oraşului Ianca au fost sesizaţi prin apel 112 cu privire la faptul că pe DC 36, pe raza satului Târlele Filiu, un autoturism ar fi intrat în coliziune cu un stâlp.  În urma evenimentului au rezultat doar pabuge materiale, la faţa locului fiind identificat un tânăr 19 ani, din comuna Şuţeşti. În urma verificărilor efectuate, potii au constatat că acesta nu posedă permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

De asemenea, brăileanul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultând că avea în aerul expirat o îmbibaţie alcoolică de 0,59 mg/l, acesta fiind transportat la spital pentru recoltarea de probe biologice de sânge, în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei.

Pe numele său a fost întocmit dosar penal şi se continuă cercetările sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de conducere a unui vehicul fără permis de conducere şi conducerea unui vehicul sub influenţa băuturilor alcoolice.
Categorie articol: 

Comentarii