Mergi la conţinutul principal

Şofer de TIR ucis în Franţa. A fost înjunghiat cu o sabie

* ar fi vorba despre un bărbat de loc din Brăila, pe numele lui Mihai Spătaru, dar care trăia în Spania, după cum se arată pe adresa de Facebook * duminică, bărbatul se afla într-o parcare de pe o autostradă din Franţa, împreună cu soţia, însă a coborât pentru a merge la toaletă şi a verifica încărcătura * el a fost ucis cu bestialitate, fără ca cineva să îl ajute, după cum relatează pe reţeaua de socializare un alt şofer de TIR

 

Un şofer de TIR care ar fi din Brăila, după cum se arată pe adresa de Facebook, dar care trăia în Spania, a fost ucis într-o parcare din Franţa. Crima a fost comisă duminică, probabil de un imigrant, iar anchetatorii efectuează anchetă în acest caz pentru a-l identifica pe suspectul de omor. Mesajul privind decesul bărbatului, pe numele său Mihai Spătaru, a fost postat pe Facebook de un alt tirist, cunoscut ca „Omul şoselelor”.

În presa naţională se arată că un șofer român de TIR a fost ucis cu o sabie, posibil de un imigrant, pe o autostradă din Franța. Tragedia a avut loc într-o parcare din nordul țării. Luni, procuratura din Amiens a anunțat deschiderea unei anchete.

Mihai Spataru se afla, duminică, într-o parcare de pe autostrada N28 din Franţa, alături de soţia sa. Tânărul i-a spus soţiei că merge la toaletă şi să verifice încărcătura.

"Se numea Spătaru Mihai şi a fost unul dintre ai noştri. Astăzi o familie il plânge, o întreagă comunitate a rămas fără glas şi priveşte cu teamă prin parbriz, sperând că următoarele victime să nu fie chiar ei. Mihai își caștiga pâinea ca şi noi, de pe urma unui volan de camion, lucrând în echipaj cu soţia lui. Noptea trecută (n.r. - duminică), se afla parcat pe N28 în Franţa. A coborât din camion pt a merge la toaletă. I-a spus soţiei că până să meargă la toaletă se duce să se uite dacă încărcătura este în regulă şi lacătul remorcii este intact. A coborât şi a fost înjunghiat de 2 ori cu o lamă a unei săbii, fără avertizare, fără a apuca să aibă vreo reacţie, sub ochii soţiei lui.

Mai trist decât atât, poliţia și ambulanța au venit după o oră şi jumătate şi doar au constatat decesul colegului nostru, nemaiputând interveni cu nimic pt salvarea lui.

Vreau să atrag atenţia asupra unui aspect rușinos pt noi ca bărbaţi şi ca, colegi :

Soţia omului, disperată, a bătut la uşile colegilor noştri aflaţi în aceeaşi staţie peco parcaţi, pt a primi ajutor în acele clipe groaznice.

Nici un coleg nu a răspuns apelului disperat al femeii, ba mai mult, au tras perdelele şi şi-au continuat odihna !!

Băieţii mei...sunteţi nişte lași, mâine puteţi fi următorii care mor ca nişte câini, fără ca nimeni să intervină pt voi !! Asta ar trebui să vă dea de gândit !!

Un singur coleg cu o duba de 3.5 a intervenit ajutând cu ce a putut pe colega noastră . Sper ca MAE să se sesizeze in acest caz, nu de alta, dar Franța devine una dintre cele mai periculoase zone de tranzit pentru şoferii români, oameni care devin victime atât ale tâlharilor, hoţilor de motorină, imigranţilor din zona Calais .

Cum am putea să ne apărăm în astfel de cazuri ??

Nimeni nu merită sa moară doar pt ca munceşte decent pt a îşi întreţine familia !!

Nimeni nu este pregătit pt un asemenea eveniment, suntem şoferi profesionişti, nu mercenari în războiul altora !

Acesta nu e un risc asumat, Mihai este victima a unui sistem francez care ne amendează de câte ori încercam să îndepărtăm în forţă imigranţii, dar în schimb ei tâlhăresc sau omoară după bunul plac sub marea umbrelă, egalite, fraternite !!

Franţa, eşti complice la moartea unuia de-al nostru, unul care muncea decent pt pâinea lui !" a publicat Ilie Matei- "Omul şoselelor", într-o postare pe Facebook.

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 
 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro