Mergi la conţinutul principal
Parchezi pe trotuar, plăteşti:

Şofer de “Porsche” amendat cu 400 lei după ce a ocupat tot trotuarul

lucrătorii de la Poliţia Locală au depistat şi sancţionat 13 persoane cu amenzi în valoare de 1.400 lei • mai mulţi conducători auto s-au trezit luaţi la întrebări, chiar şi unul care conducea o maşină de lux, un “Porsche”

 

Parcarea pe trotuare şi în locurile destinate persoanelor cu handicap i-a costat scump pe şoferii brăileni, în ultima săptămână, asta pentru că poliţiştii locali au ieşit la “atac”. Oamenilor legii nu le-a scăpat nimic, printre cei amendaţi fiind chiar un brăilean care conducea o maşină de lux, un “Porsche”, dar care s-a urcat cu totul pe trotuar, iar pietonii nu mai aveau loc să treacă.

Astfel, pentru circulaţia şi staţionarea autovehiculelor pe trotuare, împiedicând circulaţia pietonilor, pe scuaruri, în alveole şi în staţiile mijloacelor de transport în comun, pe locurile de parcare rezervate persoanelor cu handicap marcate şi semnalizate corespunzător, au fost sancţionate contravenţional 13 persoane cu amenzi în valoare de 1.400   lei.

Brăileanul C.F., în vârstă de 40 ani, a primit amendă în valoare de 400 lei, după cum a transmis conducerea Poliţiei Locale Brăila. Asta pentru că, în calitate de conducător auto, acesta a circulat cu autovehiculul marca “Porsche” pe strada Justiţiei, dinspre Calea Călăraşilor către strada Orientului. Şoferul a staţionat pe trotuar, împiedicând circulaţia pietonilor.

Un alt şofer, B.O., în vârstă de 54 ani, a fost amendat cu 100 lei, întrucât a staţionat cu autovehiculul “Opel” pe locul de parcare rezervat persoanelor cu handicap. La rândul său, brăileanul B.F.A., de 35 ani, a fost sancţionat cu amendă de 100 lei, întrucât a circulat cu autovehiculul “Opel” pe Bulevardul Al.I. Cuza, dinspre Calea Călăraşilor către Faleza Dunării, şi a staţionat tot pe locul de parcare rezervat persoanelor cu handicap. Poliţiştii l-au amendat şi pe conducătorul auto P.C.M., de 29 ani, tot cu 100 lei, întrucât a făcut aceeaşi greşeală: parcare pe locul pentru persoane cu handicap.

Un şofer de 39 de ani, A.V., din sat Lacu Sărat, a primit amendă pentru că a circulat cu autovehiculul marca Ford pe str. Nicolae Bălcescu, dinspre strada Calea Galaţi către strada Catolică, şi a oprit în staţia mijloacelor de transport în comun a SC “Braicar” SA - “Biserica Catolică”.

Tot acolo a staţionat şi P.M.G., în vârstă de 36 ani, din Brăila, care conducea o “Dacia” astfel că nu a scăpat de amendă. Şi lista poate continua.

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 
 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro