Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Şofer constănţean “mirosit” de poliţiştii brăileni

duminică noaptea, un şofer de 28 de ani din Constanţa conducea autoturismul în afara localităţii Făurei, sub influenţa alcoolului

 

Doi şoferi băuţi au picat în plasa poliţiştilor. Unul era venit din Constanţa şi a avut ghinionul să se întâlnească cu echipajul rutier.

În noaptea de 19 ianuarie, la ora 3.30, poliţişti din cadrul Poliţiei Oraşului Făurei l-au oprit în trafic pe un tânăr de 28 de ani, din judeţul Constanţa, în timp ce conducea un vehicul pe DJ 203S, în afara localităţii Făurei. În jurul orei 3.10, poliţişti din cadrul Biroului Ordine Publică l-au oprit în trafic pe un tânăr de 20 de ani, din Brăila, în timp ce conducea un vehicul pe strada Mircea cel Mare din municipiu. “Ambii şoferi au fost testaţi cu aparatul etilotest, rezultând că aveau în aerul expirat o îmbibaţie alcoolică de 0,56 mg/l, respectiv 0,49 mg/l, aceştia fiind conduşi la spital pentru recoltarea unor probe biologice de sânge, în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei”, au precizat reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie Judeţean Brăila.

În cauză au fost întocmite dosare penale şi se continuă cercetările sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducere a unui vehicul sub influenţa alcoolului.
Categorie articol: 

Comentarii