Mergi la conţinutul principal

Şofer brăilean mort în urma unui accident la Cilibia. Soția și cei doi copii, aflaţi în autoturism, au fost răniţi şi sunt la spital

*  un grav accident s-a produs în judeţul Buzău, două persoane au decedat după ce mașinile în care se aflau s-au ciocnit frontal * este vorba despre cei doi șoferi, o femeie din Nehoiu și un bărbat din Brăila, iar alte trei persoane din mașina de Brăila, rude ale șoferului, au ajuns la spital

 

 

 

Tragedie rutieră la Cilibia, judeţul Buzău. Două maşini s-au ciocnit, iar conducătorii auto au murit, unul fiind brăilean. Alte trei persoane din mașina de Brăila, rude ale șoferului, au ajuns la spital.

Potrivit datelor prezentate de Infotrafic, dar şi pe site sansanews.ro, tragicul accident s-a produs astăzi, vineri, 28 iulie. La ora 15.30, Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informa că pe DN 2B, între localitățile Cilibia și Bâlhacu, județul Buzău, s-a produs o coliziune frontală între 2 autoturisme. În urma impactului au rezultat 2 victime, care erau inconștiente. Circulația rutieră este blocată pe ambele sensuri de mers, fiind deviată pe o rută ocolitoare.

Potrivit jurnaliştilor din Buzău, două persoane au decedat după ce mașinile în care se aflau s-au ciocnit frontal, iar alte 3 persoane ai ajuns la spital.

Din primele date, accidentul s-a produs după ce femeia de 65 de ani, din Nehoiu, a încercat să depășească mașina din fața sa. Din sens opus venea mașina în care se afla o familie din Brăila. A urmat un impact extrem de puternic în urma căruia 5 persoane au fost rănite. Șoferii au rămas încarcerați, fiind scoși inconștienți dintre fiarele contorsionate. Din păcate, medicii nu au mai putut face nimic pentru a-i salva. Trei persoane din mașina de Brăila, respectiv soția și cei doi copii ai șoferului decedat, au fost transportate la spital. ” Din primele date de la fața locului a reieșit că în timp ce se deplasa pe DN2B dinspre Brăila către Buzău o șoferiță în vârstă de 65 de ani, din Nehoiu a intrat în coliziune cu un alt autoturism condus din sens opus, la volanului căruia se afla un conducător auto de 46 de ani, din Brăila. Accidentul s-a soldat cu decesul șoferiței și a șoferului, dar și cu rănirea pasagerilor din mașina bărbatului, 3 persoane cu vârste cuprinse între 18 și 42 de ani, din Brăila. Aceștia au fost preluați și transportați la spital pentru îngrijiri medicale. În cauză se va întocmi dosar penal iar polițiștii continuă cercetările pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care s-a produs accidentul”, a anunțat Inspectoratul de Poliţie Judeţean Buzău.

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 
 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro