Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Şefii Daciei Unirea sunt din nou la lucru

Reunirea lotului echipei Dacia Unirea va avea loc luni, 11 ianuarie, însă deja activitatea la club a început. În această săptămână conducerea tehnică, mai precis antrenorul principal Alin Pânzaru şi directorul sportiv Sorin Frunză pregătesc o listă cu jucătorii pe care gruparea brăileană ar putea să-i transfere în această iarnă. În acelaşi timp conducerea administrativă pregăteşte documentele pentru reluarea discuţiilor cu factorii de decizie ai oraşului în vederea finanţării clubului de fotbal.
"Jucătorii vor relua pregătirile pe 11 ianuarie, însă noi ne-am apucat deja de treabă. Pânzaru şi Frunză se ocupă de transferuri, conducerea administrativă pregăteşte actele necesare reluării discuţiilor cu autorităţile locale. La Primărie lucrurile sunt clare, vom primi şi în acest an sprijin financiar, dar vom mai încerca să reluăm discuţiile şi cu cei de la Consiliul Judeţean. Nu ştim cu ce rezultat, dar noi vom încerca din nou să solicităm un buget pentru 2016. Când vom reîncepe campionatul trebuie să ştim pe ce buget ne vom baza", a declarat Valentin Avramescu, preşedintele Daciei Unirea. După reunirea lotului brăilenii se vor pregăti nouă zile la stadionul Municipal, iar în perioada 20-30 ianuarie vor efectua un cantonament montan la Câmpulung Moldovenesc.
În altă ordine de idei, primii fotbalişti de la Dacia Unirea care au reluat pregătirile în vederea reluării campionatului sunt juniorii B şi C pregătiţi de antrenorii Puiu Antohi şi Costel Roşu. Aceştia sunt deja într-un stagiu montan la Slănic Moldova.
"Profităm de faptul că elevii mai au o săptămână de vacanţă şi i-am trimis pe juniorii B şi o parte a juniorilor C antrenaţi de Costel Roşu în cantonament la Slănic Moldova. Acumulările fizice vor fi foarte importante pentru ei în perspectiva sezonului de primăvară", a mai spus Avramescu.

 
Categorie articol: 

Comentarii