Mergi la conţinutul principal

Şcoala Gimnazială “Petre Carp” Tufeşti a donat 3.000 lei pentru Cristi

• o altă persoană a donat 100 lei, dorind să-şi păstreze anonimatul

 

Mobilizare extraordinară pentru adolescentul Cristian Filip. Alte două donaţii au sosit la redacţia cotidianului “Obiectiv - Vicea Brăilei”. Joi, o persoană care a dorit să-şi păstreze anonimatul a donat 100 lei, iar vineri, reprezentanţi ai Şcolii Gimnaziale “Petre Carp” Tufeşti ne-au adus suma de 3.000 lei, bani strânşi de la profesori, elevi şi de la o altă persoană din localitate. Copiii i-au urat lui Cristi multă sănătate, să se facă bine repede şi să se întoarcă acasă. Cadrele didactice ne-au povestit că elevii au răspuns imediat iniţiativei şi că s-au mobilizat exemplar.

De la reluarea campaniei umanitare pentru Cristian Filip, s-au strâns aproximativ 7.843 euro, donaţii ce provin de la şcolile din municipiu şi judeţ, donaţiile făcute la redacţie, cele făcute de angajaţii Consiliului Judeţean, plus alte donaţii făcute direct în cont şi care ne-au fost semnalate la redacţie. La această sumă, se mai adaugă banii strânşi în cadrul campaniei umanitare organizată de Arhiepiscopia Dunării de Jos, adică 24.000 lei. Astfel, Cristi poate începe cea de-a doua cură de imunoterapie. În prezent, adolescentul se află în Germania, unde urmează un tratament care să-i întărească sistemul imunitar, afectat de zecile de cure de citostatice. Tratamentul este unul modern, nu are efecte adverse şi cuprinde trei tipuri de terapie: GcMAF Immunotherapy; Gene Therapy şi Vaccinul.

Mulţumim tuturor pentru gestul generos şi sperăm ca exemplul vostru să fie urmat de cât mai mulţi oameni. Vă invităm să dăruiţi orice sumă, cât de mică! Donaţii se pot face în conturile deschise pe numele Filip Nicolae, tatăl lui Cristian:

CONT LEI RO18CECEC001946229018440, deschis la CEC Bank

CONT EURO RO49RZBR0000060018226296 şi

CONT LEI RO74RZBR0000060015758942, deschise la Raiffaisen Bank.

Aşteptăm donaţiile voastre şi la redacţia cotidianului “Obiectiv - Vocea Brăilei” din strada Mihai Eminescu nr. 56, de luni până vineri, între orele 10.00-17.00. Orice sumă contează!

Cristi nu e singur! Împreună vom reuşi!

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 
 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro