Mergi la conţinutul principal

Şcoala "Bella Italia" - şapte premii la Campionatul Internaţional de Gătit în Aer Liber

La cea mai recentă ediţie a Campionatului Internaţional de Gătit în Aer Liber, desfăşurat în perioada 7 - 9 mai la Bucureşti, Brăila a obţinut şapte premii importante. Cupa "Sergiu Nedelea", pentru asocieri băuturi cu preparate culinare, Premiul I la secţiunea Plită, Premiul II la secţiunile: Hrană rece, Meniu Alternativ, Dulciuri şi Creaţie, şi Premiul III la secţiunea Grătar. Echipa brăilenilor a fost formată din: maestrul în arta culinară Cerasela Lungu şi bucătarii Gina Condurache şi Marius Toma, care au reprezentat Şcoala de Excelenţă în Industria Ospitalităţii "Bella Italia". La secţiunea Plită, bucătarii brăileni au uimit cu un produs tradiţional românesc - tort de clătite cu urdă şi mărar. Produsele preparate în cele două zile de concurs au uimit prin ingeniozitatea combinaţiilor, prin exotismul materiilor prime folosite, cât şi prin felul în care au fost decorate.

Competiţia este una dintre cele mai prestigioase la nivel naţional şi internaţional, fiind în acest moment singura înregistrată la WACS (Asociaţia Mondială a Maeştrilor Bucătari).

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 
 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro