Mergi la conţinutul principal

Şase medalii în contul secţiei de dirt-track

La finalul sezonului competiţional 2015, reprezentanţii secţiei de dirt-track ai Clubului Sportiv Municipal (CSM) Brăila au urcat pe podium atât în clasamentul naţional, cât şi în cel internaţional şi au contabilizat şase medalii: una de aur, două de argint şi trei de bronz. Ca de obicei, brăilenii s-au bătut pentru medalii cu reprezentanţii cluburilor CSTA Bucureşti, Voinţa Sibiu, grupare la care sunt legitimaţi alergători din Ungaria, precum şi cu bulgarii Milen Manev şi Chavdar Cerven. De asemenea, clubul brăilean a fost declarat cel mai bun organizator de competiţii de dirt track în 2015. La seniori, în campionatul intern, gruparea sportivă de la Dunăre şi-a trecut în cont două medalii - un argint prin Fănel Popa şi un bronz prin Stănel Gheorghe -, iar la juniori, o medalie de aur, prin Andrei Popa şi una de bronz, prin Adrian Dragu. În clasamentul general internaţional al seniorilor, Fănică Popa a ocupat locul al treilea, iar fiul său, Andrei, s-a clasat pe poziţia a doua în ierarhia juniorilor. Sportivii menţionaţi au participat luna trecută la Gala Campionilor, festivitate care s-a desfăşurat la Bucureşti, unde au fost recompensaţi cu premii în bani, cupe, medalii şi diplome.

"A fost un an bun pentru secţia noastră, dar consider că puteam obţine mai mult, mă refer la secţiunea juniori. Deja am demarat pregătirile pentru sezonul 2016, clubul ne-a asigurat un cantonament la munte, unde ne-am încărcat bateriile. Deocamdată nu s-au stabilit datele de desfăşurare a etapelor din Campionatul Naţional individual. Noi ne pregătim la club şi la stadionul Municipal pentru a începe bine noua stagiune", a explicat Fănel Popa.
Pentru anul în curs sportivii de la secţia de dirt-track vor beneficia de o motocicletă nouă şi de motoare noi.
"Clubul va asigura sportivilor o motocicletă nouă, piese de schimb şi un motor nou, iar prim-vicepreşedintele FRM, care este şi singurul sponsor al secţiei de dirt-track, le va oferi două motoare noi. Ne pregătim pentru un sezon solicitant, în care ne dorim rezultate superioare celor din anul recent încheiat", a declarat Dumitru Blănaru, directorul CSM Brăila.

 

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 
 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro