Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Şapte cuţite găsite în cinci maşini oprite pentru control

poliţiştii au acţionat în trafic şi au prins mai multe persoane care aveau câte un cuţit, sau chiar mai multe, în maşină, suţinând că sunt pentru autoapărare

 

Cinci brăileni au fost prinşi cu arme albe în maşină, fiind vorba despre şapte cuţite care au fost confiscate de poliţişti. Cei depistaţi sunt cercetaţi penal.

O acţiune de amploare în trafic s-a desfăşurat la data de 31 ianuarie, când poliţişti din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale şi Biroului Rutier împreună cu cei ai Serviciului pentru Acţiuni Speciale au acţionat, pe raza municipiului, pentru prevenirea faptelor antisociale, în special a celor comise cu violenţă.

Cu această ocazie, poliţiştii au controlat mai multe vehicule, de pe raza municipiului, în cinci dintre acestea fiind găsite 7 cuţite, ce aparţineau unor persoane, cu vârste cuprinse între 20 şi 52 de ani.

Obiectele au fost ridicate în vederea continuării cercetărilor, iar persoanele au fost conduse la sediul Poliţiei Municipiului Brăila. În cauză au fost întocmite cinci dosare penale şi se continuă cercetările sub aspectul săvârşirii infracţiunii de port fără drept de obiecte periculoase.
Categorie articol: 

Comentarii