Mergi la conţinutul principal

Şahiştii de la «Fairplay» au obţinut cinci locuri întâi la «Trofeul Smart»

La prima ediţie a "Trofeului Smart", la şah, reprezentanţii clubului brăilean Fairplay au obţinut cinci locuri întâi. Cel mai bun rezultat l-a obţinut Gabriela Uzuneanu, brăilenca a câştigat turneul fetelor de 14 ani şi s-a clasat pe locul al treilea în clasamentul general de la juniori, cu o performanţă Elo de 1845, cu 400 de puncte mai mult decât Elo-ul actual. La grupa de începători locul întâi a fost adjudecat de Andrei Chiriac, şahist care a obţinut 6,5 puncte din 7 posibile şi tot la această secţiune pe primul loc la fete 9 ani s-a situat Ileana Alexia Andreev, iar la băieţi, 9 ani, s-a impus Andrei Crăciun. Colegul lor de club, Mihai Vâlcu, a obţinut bronzul la băieţi, 7 ani. Evoluţii bune, la secţiunea începători, au avut şi Tudor Grigorică, Cosmin Pîrlitu şi Lucian Alexandru Anton, toţi reuşind să încheie competiţia pe locul al patrulea la categoriile lor de vârstă. La avansaţi, Miruna Brebenel a câştigat turneul rezervat fetelor de 8 ani, iar Vlad Nicoară s-a impus la grupa CIV mai mic decât 1050 (băieţi 10 ani).
Primii trei clasaţi au primit din partea organizatorilor cupe, diplome şi premii în bani, de asemenea fiecare club a primit câte o plachetă.
La prima ediţie a "Trofeului Smart" au participat sportivi de la 10 cluburi din judeţele Galaţi, Brăila, Buzău şi Vrancea.
"Dintre cele 10 cluburi participante, Fairplay Brăila a avut cele mai multe locuri întâi, majoritatea sportivilor înregistrând şi creşteri semnificative ale performantelor Elo, fapt îmbucurător în perspectiva competiţiilor care ne asteaptă în 2016", a declarat Laura Doroftei, preşedinta clubului brăilean.

 

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 
 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro