Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Întâlnire cu scriitorii Mircea Petean şi Attila F. Balazs

Astăzi, de la ora 12.00, la Biblioteca Judeţeană "Panait Istrati" se desfăşoară "Atelierele de lectură ale poetei Angela Baciu". Cu această ocazie sunt la Brăila scriitorii Mircea Petean şi Attila F. Balazs. De asemenea, vor fi lansate cărţile: "O pungă de cireşe", "Ieşire din ghetou", "Poeme" - de Angela Baciu, "Joc de tabel" - de Gabriel Chifu, "Poemele Anei" - de Mircea Petean, "Şamanul albastru" - de Varujan Vosganian, "Femeie în roz" - de Traian Ştef, "Missa Bestialis" - de Attila Balazs. Vor mai fi prezentate şi trei albume de artă, Barta, Lipcsey şi Brunovsky şi un CD cu port popular din Slovacia. În antologiile de poezie sunt prezente nume importante ale literaturii româneşti contemporane: Ana Blandiana, Nicolae Prelipceanu, Marta Petreu, Mircea Dinescu, Liviu Ioan Stoiciu, Angela Baciu, Gabriela Melinescu, Vasile Dan etc.
Evenimentul este organizat în cadrul Zilelor Bibliotecii "Panait Istrati" de către instituţia amintită, Casa de Cultură a Sindicatelor Galaţi în colaborare cu "Aletierele de lectură ale poetei Angela Baciu".
În aceeaşi zi, dar de la ora 16.30, va avea loc şi lansarea volumului "Proza lui Mircea Cavadia", semnat de Ionel Bota.
Mâine, de la ora 17.00, tot la sediul central al Bibliotecii publice, va fi lansată cartea de poezie "Cântecul reginei" a lui Aurel M. Buricea.
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii