Mergi la conţinutul principal

Înjurături ca la ușa cortului între profesori, chiar în fața elevilor

* incidentul a avut loc în curtea Liceului „Angelescu” din Ianca, înainte de începerea examenului la matematică susținut de elevii de clasa a VIII-a

 

 

 

Un profesor de matematică de la Liceul Teoretic “Constantin Angelescu” din Ianca a înjurat un coleg de catedră chiar în fața mai multor elevi. Incidentul a avut loc în fața liceului, înainte de a începe proba scrisă la matematică din cadrul Evaluării Naționale.

Profesorul de matematică, Georgel P., stătea de vorbă cu un grup de elevi, moment în carea a trecut pe lângă ei profesorul de sport, Viorel C. Acesta din urmă i-a atras atenția că nu face bine că stă de vorbă cu elevii, înainte de examen. Reacția lui Georgel P. a fost una violentă: a început să-și înjure colegul de cancelarie, neținând cont că la întreaga scenă asistă copiii.

Profesorul agresiv a primit un avertisment de la patrula de jandarmi care asigura buna desfășurare a examenului la liceul „Angelescu”.

De altfel, Georgel P. a mai avut conflicte cu colegii de cancelarie, ba chiar și cu directorul unității de învățământ, potrivit unor surse din rândul angajaților școlii. Mai mult, profesorul de matematică a fost sancționat disciplinar cu avertisment de către conducerea liceului, în urmă cu ceva timp, din cauza comportamentului său inadecvat.

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 
 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro