Mergi la conţinutul principal

A încercat să-și omoare rivalul lovindu-l cu mașina, dar a sfârșit bătut măr de amicii acestuia. Un tânăr de 18 ani din Bordei Verde, arestat preventiv pentru tentativă de omor

* cei care l-au bătut au fost plasați sub control judiciar pentru 60 de zile

 

Un tânăr de 18 ani aflat la volanul unui autoturism a încercat să îl lovească pe un alt tânăr, de 19 ani, cu care avea un conflict mai vechi. Nu a reușit să-și ducă planul la bun sfârșit, iar din agresor a devenit victimă, după ce trei prieteni ai rivalului său, cu vârste cuprinse între 21 și 31 de ani, l-au scos cu forța din mașină și l-au bătut. Incidentul s-a întâmplat pe 7 decembrie 2023, în localitatea Constantin Gabrielescu. Toți cei patru protagoniști sunt domiciliați în comuna Bordei Verde. După aproape trei luni de cercetări, miercuri , 28 februarie, Parchetul de pe lângă Tribunalul Brăila a reținut pe baza de ordonanță pentru 24 de ore pe tânărul de 18 ani bănuit de sâvârșirea infracțiunii de tentativă de omor și pe celilalți trei tineri , bănuiți de tulburarea ordinii și liniștii publice, lovirea sau alte violențe și distrugere.

 

Joi, 29 februarie, Tribunalul Brăila a dispus arestarea preventivă pentru 30 de zile, față de tânărul de 18 ani, acesta fiind introdus în Arestul Poliției Brăila. Față de ceilați trei tineri, Parchetul de pe lângă Tribunalul Brăila a dispus măsura controlului judiciar pentru 60 de zile.

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 
 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro