Mergi la conţinutul principal

A început Festivalul “ZILE ŞI NOPŢI DE TEATRU LA BRĂILA”

• maratonul celor 18 reprezentaţii teatrale care se desfăşoară pe scenele Teatrului “Maria Filotti” în perioada 17 -24 septembrie 2017 a debutat duminică seară în forţă, cu trei piese de rezistenţă

 

Într-o atmosferă caldă, de adevărată sărbătoare culturală, duminică, 17 septembrie a bătut gongul pentru cea de a cea de-a XI-a ediţie a Festivalului “Zile şi Nopţi de Teatru la Brăila”. După cum v-am mai informat, tema ediţiei din acest an este “Comedia în fel şi chip” şi reuneşte la Brăila unele dintre cele mai reprezentative şi titrate colective teatrale din Bucureşti şi din ţară, regizori consacraţi, dar şi tineri creatori în ascensiune, actori îndrăgiţi, autori clasici dar şi contemporani, într-un cuvânt, o paletă diversă de formule dramaturgice şi lecturi regizorale, având în prim plan, COMEDIA.

Duminică seara, începând cu ora 17.00, Teatrul brăilean şi-a primit spectatorii cu   uşile larg deschise, iar managerul Lucian Sabados, ca de obicei, ne-a întâmpinat cu un zâmbet şi un cuvânt de bun-venit. I s-au alăturat Doiniţa Ciocan şi actorul Răzvan Vasilescu, iar discursul acestora şi cuvintele pline de căldură rostite în foaierul Teatrului au deschis practic maratonul teatral al ediţiei din acest an.

În prima zi de festival, la sala Studio a avut loc spectacolul Era  OK şi la 60! -

One-man show cu Răzvan Vasilescu, la  Sala Mare a Teatrului “Maria Filotti” s-a jucat piesa TANGO de Slawomir  Mrozek , în regia lui Vladimir Anton, iar la Sala Studio CREDITUL de Jordi Galcerán, regia Mihai Constantin, cu  Răzvan Vasilescu şi Serban Pavlu. O seară plină de emoţii şi de bună-dispoziţie, cu spectacole de o înaltă calitate şi rafinament.

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 
 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro