Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Începe turneul de zonă al juniorilor A1, la Cazasu

• astăzi, în partida inaugurală a turneului, ACSC Cazasu o întâlneşte pe Vulturii Pasărea • meciul începe la ora 16.00

 

Începând de astăzi, 14 iunie şi până luni, 17 iunie, la Cazasu se dispută turneul de zonă 2 al Campionatului Naţional de fotbal rezervat juniorilor A1, competiţie care se organizează în premieră de judeţul Brăila, la care participă cinci echipe: ACSC Cazasu, Bucharest United (Bucureşti), Vulturii Pasărea (Ilfov), Gloria Albeşti (Constanţa), Avântul Vânători (Galaţi).

În primul meci, de la ora 16.00, campioana judeţului Brăila, ACSC Cazasu, va juca în compania reprezentantei Ilfovului, Vulturii Pasărea. Un meci pe care echipa gazdă îl va aborda cu ambiţie pentru a porni cu dreptul în această competiţie.

Noi ne-am zbătut să facem ceva şi pentru comunitatea noastră, mă refer la comuna Cazasu, dar şi pentru imaginea fotbalului brăilean. Avem toate condiţiile pentru a ne face datoria de gazde, acest lucru se datorează în primul rând ajutorului pe care îl primim de la doamna primar Elena Coadă. Sper să ne ridicăm din toate punctele de vedere la nivelul unei astfel de competiţii, iar obiectivul nu poate fi altul decât calificarea în faza finală”, ne-a declarat Iulian Voicu, preşedintele clubului ACSC Cazasu.

Vă reamintim că, în etapa interjudeţeană, ACSC Cazasu a câştigat ambele partide pe care le-a disputat în compania echipei Victoria Gugeşti (Vrancea), cu acelaşi scor, 4-1.

Pentru această competiţie, echipa ACSC Cazasu mizează pe următorul lot de jucători: Bogdan Nica, Petru Andronache, Pavel Andronache, Răzvan Stan, Ovidiu Roşca, Adrian Niţă, Chiru Dumitru, Marian Ionescu, Alexandru Gruia, Bogdan Graur, Marius Soare, Valentin Moise, Soner Erdem, Mihăiţă Ciupercă, Ionuţ Ciupercă, Nicuşor Patriche, Dragoş Datcu, Mădălin Malancă, Cristian Grama, Daniel Murgeanu.

 

Vineri, 14 iunie

Ora 16:00 Vulturii Pasărea - ACSC Cazasu

Ora 18:00 Gloria Albeşti - Avântul Vânători

Sâmbătă, 15 iunie

Ora 09:30 Avântul Vânători  - ACSC Cazasu

Ora 11.30 Bucharest United - Gloria Albeşti

Ora 16:30 Avântul Vânători - Vulturii Pasărea

Ora 18:30 ACSC Cazasu - Bucharest United

Duminică, 16 iunie

Ora 16:00 Vulturii Pasărea - Bucharest United

Ora 18:00 ACSC Cazasu - Gloria Albeşti

Luni, 17 iunie

Ora 10:00 Bucharest United - Avântul Vânători

Ora 12:00 Gloria Albeşti - Vulturii Pasărea
Categorie articol: 

Comentarii