Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Începe licitaţia electronică pentru Lapte-Corn 2011-2012

Licitaţia va dura 24 de ore, deci se va închide joi, tot la ora 14.00. Preţul de pornire a licitaţiei este 5,596 milioane lei, fără TVA, iar pasul minim de licitare este 559,61 lei, cu menţiunea că unicul criteriu de atribuire a contractului este "preţul cel mai scăzut". Trebuie precizat că potrivit anunţului, pe parcursul rundei, ofertanţii pot vedea cea mai bună ofertă şi că licitaţia se prelungeşte automat în cazul modificării clasamentului.

De adăugat ar fi că, potrivit anunţului lansat de organizatorul procedurii de achiziţie publică, CJ Brăila, în programul guvernamental Lapte-Corn se înscriu 124 de şcoli din municipiu şi judeţ, cu un efectiv de 25.181 elevi (12.457 în ciclu primar şi 12.724 elevi în ciclul gimnazial), plus încă 152 de grădiniţe cu 379 de grupe a 7.952 de preşcolari.

Produsele ce urmează a fi achiziţionate în cadrul licitaţiei deschise cu etapă finală licitaţia electronică sunt produse lactate, însemnând lapte UHT, lapte pasteurizat, lapte bătut, iaurt simplu integral, brânză topită - în ambalaje de 200 g/unitate - şi produse de panificaţie (cornuri, batoane, biscuiţi) în ambalaje de 80 g/unitate.

Reamintim că încă de la începuturile programului "Lapte-Corn", câştigătorul licitaţiilor organizate la Brăila pentru asigurarea pachetului zilnic al elevilor a fost firma "Risk Com", la care unicul asociat este Ştefan Rădulescu, actualul director al "Electrica - Distribuţie" Brăila.
Categorie articol: 

Comentarii