Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Încă un caz Covid la Brăila

* joi seara, un bărbat din judeţ a fost confirmat cu coronavirus, însă acesta era deja în izolare şi nu a avut contacţi direcţi *  uul dintre angajații Primăriei Brăila confirmați recent a fost declarat vindecat și externat din spital

 

 

 

Un alt bărbat a fost declarat pozitiv cu Covid, joi seara. Acesta nu a intrat în contact cu alte persoane, fiind în izolare. Recent, un angajat al Primăriei Brăila, pacient cu Covid, a fost declarat vindecat și externat.

Potrivit informaţiilor transmise de Prefectura Brăila, la data de 5 iunie, la nivelul județului Brăila sunt monitorizate 2018 de persoane, aflate în izolare voluntară și 44 de persoane care se află în carantină institutionalizată. Menționăm că 6.471 de persoane au ieșit din autoizolare, la încheierea celor 14 zile și 1119 de persoane au primit avize epidemiologice de a ieși din carantină instituționalizată.

De asemenea, conform raportării DSP, de la începutul pandemiei, la Brăila 45 de persoane au fost confirmate pozitiv cu virusul SARS-CoV-2, dintre care 23 au fost declarate vindecate și externate, iar 2 pacienți transferați din municipiul Galați, în stare critică, la Spitalul Județean de Urgență Brăila, pe secția ATI, au decedat.  „Noul caz a fost confirmat joi seară, și este un bărbat din izolare, din județ, fără contacți direcți. În ceea ce privește ultimul pacient declarat vindecat și externat, este vorba despre un angajat al Primăriei Brăila”, se arată în comunicatul transmis de Prefectura Brăila.

În ziua de 4 iunie, polițiștii au acționat în sistem integrat, alături de jandarmi, polițiști de frontieră și polițiști locali, în contextul prevenirii și combaterii răspândirii COVID – 19. Astfel, în ultimele 24 de ore, a fost verificat modul de respectare a măsurilor și interdicțiilor impuse în această perioadă în cazul a 1.427 de persoane și al 12 societăți comerciale.     
Categorie articol: 

Comentarii