Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Încă o înfrângere la scor pentru Dacia Unirea

• formaţia brăileană a pierdut cu 5-2 la Daco-Getica Bucureşti 

 

Formaţia pregătiă de Florentin Petre, Dacia Unirea, a primit primul gol în deplasarea de la Daco-Getica Bucureşti abia în minutul 43, când Prodan i-a pasat lui Philippe Nsiah acesta a şutat în stânga portarului Moldoveanu şi a deschis scorul.

Bucureştenii şi-au dublat avantajul la trei minute de la reluare după o fază fixă. Nsiah a centrat din corner la colţul lung, Prodan a recentrat în faţa porţii, iar Georgescu a şutat de la 6 metri, pentru 2-0.

Dacia Unirea a reuşit o acţiune colectivă în minutul 57, când Coteţ a centrat în careul gazdelor şi, neatent, Vlad Motroc, a deviat mingea, cu capul, în propria poartă. Daco-Getica a restabilit diferenţa de două goluri două minute mai târziu prin Prodan, după o centrare a celui mai bun jucător de pe teren,  Philippe Nsiah. Coautor la golul al treilea,  Nsiah a reuşit “dubla” înminutul 67, iar formaţia bucureşteană conducea cu 4-1 şi partida era deja jucată.

La gazde, în acest meci a debutat Gabriel Plumbuitu, jucător de doar 15 ani care la prima sa partidă în Liga a II-a a reuşit să-şi treacă numele pe lista marcatorilor în minutul 83, iar Daco-Getica avea un avans de patru goluri, 5-1.

Dacia Unirea a mai înscris un gol în minutul 86 prin  Momodou Jallow , după o pasă a lui Ciucureanu şi partida s-a încheiat cu 5-2 în favoarea echipei bucureştene.

 

Dacia Unirea: Moldoveanu – Coteţ, Diakite, Subţirică, Van den Driest – Căruţă, Mihalcea – Sava, Robu, Ciucureanu – Jalow.

Rezerve: Stroe - Popa, Băcanu, Ion Emanuel, Duţu
Categorie articol: 

Comentarii